Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 27/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 27/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!
Runtastic Road Bike PRO

Runtastic Road Bike PRO

Από $4,99 > Δωρεάν

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗΣ

Εφαρμογή για ποδηλάτες που επιθυμούν να παρακολουθούν και να διαμοιράζονται τη πρόοδο τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να παρακολουθείτε και να καταγράφετε όλες τις σημαντικές μετρήσεις σας, όπως θερμίδες, απόσταση, χρόνος, ταχύτητα, υψόμετρο και το ρυθμό σας. Στα χαρακτηριστικά της θα βρείτε τη δυνατότητα παροχής πραγματικού χρόνου, δεδομένα χάρτη, φωνητική ενημέρωση και τον καιρό κατά τόπους. Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει ιστορικό, αυτόματη ανίχνευση παύσης και τη δυνατότητα διαμοιρασμού αποτελεσμάτων στα κοινωνικά δίκτυα.

Game Link
FACIE

FACIE

Από $3,99 > Δωρεάν

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ SELFIES ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FACIE

Είναι για εκείνους που θέλουν να διαμοιράζονται την κάθε τους στιγμή.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Facie σας επιτρέπει να εισάγετε φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη σας ή να συλλάβετε μία νέα, μέσα από την εφαρμογή. Στη συνέχεια η εφαρμογή θα εντοπίσει το περίγραμμα του σώματος και του προσώπου σας. Είστε σε θέση να συνθέσετε μια σειρά από φίλτρα όπως pure skin (καθαρό δέρμα) λείανση προσώπου, λαμπερό χαμόγελο, και έντονο φως. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και την ένταση του κάθε φίλτρου χωριστά.

Game Link
Brain Wave Zen Meditation

Brain Wave Zen Meditation

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΗΧΟΥΣ

Παρέχει μία πολύ καλή μέθοδο για να χαλαρώσετε.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Brain Wave Zen Meditation προσφέρει μία προηγμένη θεραπεία εγκεφαλικών κυττάρων. Είστε σε θέση να επιλέξετε πρόγραμμα ήχων για το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ και να ορίσετε ένα χαλαρωτικό ήχο στο παρασκήνιο για συνοδεία. Στη συνέχεια πατήστε το play και επιτρέψτε στην εφαρμογή να συγχρονίσει τα εγκεφαλικά κύματα με χαμηλές συχνότητες σημάτων alpha, theta, και beta. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση των σημάτων και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας για μελλοντική χρήση.

Game Link
Gravitations

Gravitations

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Πρόκειται για παιχνίδι οπαδών των physics-based puzzle παιχνιδιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Οδηγήστε το σκάφος σας στο διάστημα και γύρω από εμπόδια, σύροντας τα σημεία κατά μήκος της διαδρομής. Ο στόχος σας είναι όχι μόνο να μεταφερθείτε από τον ένα σταθμό στον άλλο με ασφάλεια, αλλά και κάθε αστροναύτης να ακολουθήσει τη διαδρομή. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πώς έχετε περιορισμένη ποσότητα καυσίμου για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας, γι' αυτό θα πρέπει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική διαδρομή. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πάνω από 4.500 διαδρομές τις οποίες μπορείτε να σχεδιάσετε και περισσότερα από 30 διαστημόπλοια για να αξιοποιήσετε. Τέλος μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας αποστολές κάνοντας χρήση της βιβλιοθήκης με διαστρικά αντικείμενα.

Game Link
Zenge

Zenge

Από $0,99 > Δωρεάν

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ PUZZLE ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ZENGE.

Σας προσφέρει μια zen-like εμπειρία.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Zenge αποτελείται από σημεία, χρόνους, εκπαιδευτικούς οδηγούς κινούμενα χρονόμετρα και συστήματα αξιολόγησης. Αποσπά την προσοχή σας με ήχο και τέχνη. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι να σύρετε τα κομμάτια του puzzle όλα μαζί για να ολοκληρώσετε την εικόνα. Αυτό που σας εμποδίζει είναι τα ίδια τα κομμάτια του puzzle δεδομένου πως ενδέχεται να μπλοκάρει το ένα το άλλο, εάν τοποθετηθούν πολύ γρήγορα. Πάρετε το χρόνο σας, χαλαρώστε και διασκεδάστε.

Game Link
Division Flashcard Match

Division Flashcard Match

Από $2,99 > Δωρεάν

ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για παιδιά μικρής ηλικίας.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το παιχνίδι Division Flashcard Match είναι εξοπλισμένο με θετική διάθεση. Θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει να διαιρεί μέσα από μια ποικιλία παιχνιδιών μνήμης. Είστε σε θέση να ακούσετε αριθμούς κι εξισώσεις με ένα άγγιγμα. Μετά από κάθε γύρο, θα λαμβάνει θετικό feedback και μπαλόνια με bonus. Επιπλέον συμβουλές είναι διαθέσιμες για να σας δείξουν το δρόμο καθώς και χαρακτηριστικά "Show me" και "Peek", προκειμένου οι μικροί μαθητές να το απολαύσουν.

Game Link