Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 25/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 25/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε, είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι σας ενδιαφέρει, να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Phone Drive

Phone Drive

Από $1,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΥΚΟΛΑ

Σας επιτρέπει να απαλλαχθείτε από καλώδια.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Phone Drive σας επιτρέπει εύκολα να πάρετε τα αρχεία από τον υπολογιστή του σπιτιού σας ή από μία iOS συσκευή. Για να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας, θα πρέπει να εισάγετε στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μία διεύθυνση URL. Για να μεταφέρετε κάποιο αρχείο από συσκευή σε συσκευή, το μόνο που χρειάζεται είναι η εγκατάσταση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Το Phone Drive είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να αναπαράγει μία μεγάλη ποικιλία από αρχεία πολυμέσων. Επιπλέον μπορείτε να οργανώσετε τα δεδομένα σας σε φακέλους βάσει του ονόματος, του είδους και της ημερομηνίας τροποποίησης. Υπάρχει επεξεργαστής κειμένου για να δημιουργήσετε νέα έγγραφα.

Game Link
PD Measure

PD Measure

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ PD ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ GLASSIFYME

Ένα ιδανικό εργαλείο για να παραγγείλετε γυαλιά μυωπίας, online.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Πολλές ιστοσελίδες προκειμένου να παραγγείλετε online γυαλιά μυωπίας, ζητούν να εισάγετε την διακορική απόσταση των ματιών σας. Η εφαρμογή Glassify σας βοηθά να υπολογίσετε την απόσταση αυτή. Θα χρειαστείτε μία πιστωτική κάρτα και τη συσκευή σας. Στη συνέχεια ακολουθήστε τρία απλά βήματα για να έχετε την απόσταση PD σε λίγα λεπτά. Είστε σε θέση να λάβετε ακριβείς μετρήσεις για το Glassifyme.com ή οπουδήποτε αλλού παραστεί ανάγκη.

Game Link
Suitcases

Suitcases

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΑΚΕΤΑΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ

Μία χρήσιμη εφαρμογή παραγωγικότητας για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Είστε σε θέση να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε λίστες με τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να προσθέσετε στη βαλίτσα σας για κάθε περίσταση. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων. Τα στοιχεία αναλύονται ανά κατηγορία για εύκολη πρόσβαση. Αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα αντικείμενο στη βάση δεδομένων, απλά προσθέστε το. Όταν έρθει η ώρα για να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας ανοίξτε την εφαρμογή κι ελέγξτε τη λίστα. Προσφέρει δύο μεθόδους προβολής κι έχει επίσης τη δυνατότητα εύκολης ανάκλησης.

Game Link
Twisty Planets

Twisty Planets

Από $0,99 > Δωρεάν

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ QUB ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

Ένα ευχάριστο 3D puzzle.

Γιατί σας το προτείνουμε;

O Qub είχετε τη δική του επιχείρηση όταν μία μαύρη τρύπα εμφανίστηκε, παρασύροντάς τον σε άλλη διάσταση. Πρέπει να τον βοηθήσετε να ενεργοποιήσει τις πύλες διαφυγής και κερδίσετε όλους αυτούς τους πλανήτες συγκεντρώνοντας αστέρια. Είστε σε θέση να το πράξετε κάννοντας άλματα ή να περιστρέψετε ολόκληρους τους πλανήτες με ένα άγγιγμα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 100 επίπεδα, κρυμμένα αντικείμενα για να ανακαλύψετε και 5 γαλαξίες για να εξερευνήσετε.

Game Link
Cursive Writing App

Cursive Writing App

Από $0,99 > Δωρεάν

Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι για όποιον επιθυμείτε να κάνει τα πρώτα βήματα στη καλλιγραφία.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Κάθε γράμμα της αλφαβήτου μπορεί να γίνει εξάσκηση σε πεζή μορφή. Η εφαρμογή σας δείχνει από που να ξεκινήσετε τη γραφή κάθε γράμματος και πως θα συνδέσετε τα γράμματα μεταξύ τους, μέσω κινουμένων σχεδίων. Μόλις εξασκηθείτε θα είστε σε θέση να γράφετε ολόκληρο κείμενο από τα παραδείγματα ή να δημιουργήσετε δικό σας.

Game Link