Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 23/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 23/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Week Cal Widget

Week Cal Widget

Από $1,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ “ΣΗΜΕΡΑ” ΜΕ ΤΟ ICAL WIDGET

Είναι για όσους ψάχνουν πάντα να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Το iCal δεν είναι μία τυπική εφαρμογή ημερολόγιου σε καμία περίπτωση ούτε σε εμφάνιση, ούτε ως λειτουργία. Πρόκειται για τη μεταφορά του δικού σας ημερολόγιου, στη σελίδα "Σήμερα" των γνωστοποιήσεων. Ανοίγοντας την εφαρμογή είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εμφάνιση του περιεχομένου της. Η εφαρμογή iCal περιλαμβάνει χρονοδιάγραμμα ημερήσιο, εβδομαδιαίο και την ικανότητα να μετακινηθείτε μεταξύ των ημερών της εβδομάδας.

Game Link
Shark Puzzles for Kids

Shark Puzzles for Kids

Από $1,99 > Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ PUZZLE ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ KAI PUZZLE ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

Είναι για όλη τη οικογένεια.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Δεν μπορείτε πραγματικά να αντισταθείτε στην επαναφορά του θαυμαστού puzzle game. Κάθε ένα από τα 44 puzzle games απεικονίζει μια εκπληκτική φωτογραφία ενός καρχαρία. Τα puzzle μπορούν να χωριστούν από 4 κομμάτια το λιγότερο έως και 24. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θα έχετε έγχρωμο φόντο και περίγραμμα ως υπόδειξη. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα puzzle;

Game Link
Off to bed!

Off to bed!

Από $1,99 > Δωρεάν

Είναι πολύ καλό για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Η εφαρμογή Off to Bed προσφέρει μία χαλαρωτική διαδραστική εμπειρία ανάγνωσης. Ακολουθήστε τον αφηγητή για να μάθει το μικρό παιδί την τελετουργία του ύπνου. Κάθε σελίδα διαθέτει διαδραστικά κινούμενα σχέδια κι εκπαιδευτικά στοιχεία τα οποία ενεργοποιούνται με ποικίλους τρόπους.

Game Link
Antioxidants

Antioxidants

Από $1,99 > Δωρεάν

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ANTIOXIDANTS

Είναι για όσους ενδιαφέρονται να μειώσουν τη συσχετιζόμενη εκφύλιση του οργανισμού τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) αξίες σε πάνω από 350 δημοφιλείς τροφές. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αντιοξειδωτικός δείκτης τόσο πιο υγιεινή είναι η τροφή. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε μέσα από 20 κορυφαίες τροφικές αλυσίδες, να ταξινομήσετε όλα τα τρόφιμα με βάση την αξία ORAC ή κατά αλφαβητική σειρά. Φυσικά μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα τρόφιμα. Κάθε εγγραφή εμπεριέχει αναλυτικές πληροφορίες. Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε την υγεία σας, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος.

Game Link
Give It Up! 2

Give It Up! 2

Από $0,99 > Δωρεάν

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΡΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΣΤΟ GIVE IT UP! 2

Είναι για οπαδούς των rhythm games και platformers.

Γιατί σας το προτείνουμε;

Του Βlob και στους φίλους του αρέσει να αναπηδούν. Το μόνο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν κάποια γιγαντιαία βήματα στο δρόμο τους τα οποία τους εμποδίζουν. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τη συχνότητα πατώντας την οθόνη για να αναπηδήσουν με ασφάλεια. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 27 επίπεδα με κρυφά bonus και αυθεντική μουσική, η οποία αλλάζει δυναμικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Game Link

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status