Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 22/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 22/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Flip Clock (για iPad)

Flip Clock (για iPad)

από $2,99 > Δωρεάν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ FLIP CLOCK

Εάν έχετε κουραστεί να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια, το συγκεκριμένο ξυπνητήρι είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Γιατί το προτείνουμε;

Συγχρονίστε εικόνες από τη υπηρεσία Flickr οι οποίες αφορούν τον καιρό, μέσω της εφαρμογής Flip Clock. Εάν έχετε δικό σας λογαριασμό, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Η εφαρμογή εμφανίζει την ώρα, την ημερομηνία τη θερμοκρασία και τη διακύμανσή της, κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια επιπλέον πρόγνωση 5 ημερών. Μπορείτε να αλλάξετε τις εικόνες που παρουσιάζονται με ένα άγγιγμα. η εφαρμογή συμπεριλαμβάνει επανάληψη υπενθυμίσεων, μείωση της φωτεινότητας της οθόνης και χαλαρωτικούς ήχους που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε.

Game Link
Intro to Math

Intro to Math

Από $4,99 > Δωρεάν

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INTRO TO MATH

Είναι για παιδιά 5 ετών και άνω.

Γιατί την επιλέξαμε;

Η εφαρμογή intro to math περιλαμβάνει 5 βασικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες: Red Rods, Number Rods, Sandpaper Numbers, Number Rods και Cards και Numbers and Counters. Οι δραστηριότητες δεν θα διδάξουν μόνο το παιδί για το πως να διαβάζει και να γράφει τους αριθμούς από το 1 έως το 9 αλλά τη σειρά και τις σχέσεις μεταξύ τους.

Game Link
Pixagram

Pixagram

Από $1,99 > Δωρεάν

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΣΤΟ PIXAGRAM

Είστε εθισμένοι με τα κοινωνικά δίκτυα; τότε θα τη λατρέψετε.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Pixagram έχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίσουν. Είστε σε θέση να εφαρμόσετε 25 διαφορετικά εφέ, 15 textures και φωτισμούς, 20 vignettes πάνω από 30 frames και κείμενο με πάνω από 30 γραμματοσειρές. Αν όλα αυτά δεν σας είναι αρκετά, μπορείτε να ρυθμίσετε κι επιμέρους παραμέτρους όπως την έκθεση, τον κορεσμό, τη θερμοκρασία και τη ζωντάνια των φωτογραφιών σας. Εάν δεν γνωρίζετε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εφαρμογή σας προτείνει την προσαρμογή τυχαίων εφέ, textures, και vignettes.

Game Link
PaceDJ

PaceDJ

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ FITNESS ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ιδανική για δρομείς που χρειάζονται ένα επιπλέον κίνητρο για να τρέξουν γρηγορότερα.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές η συγκεκριμένη, πραγματικά σας βοηθά να βρείτε το σωστό ρυθμό, απαντώντας σε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις που αφορούν τη προπόνηση, πριν την έναρξη. Στη συνέχεια θα καθοριστεί η σωστή μουσική με βάση τις παραμέτρους που έχετε ορίσει. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Η εφαρμογή πέραν του ότι θα επιλέξει μουσική για εσάς, είναι ικανή να παρακολουθήσει την απόσταση που διανύετε και την ταχύτητά σας.

Game Link
Clipboard Manager QuickClip

Clipboard Manager QuickClip

Από $0,99 > Δωρεάν

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ QUICK CLIP

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Quick clip σας επιτρέπει να διατηρείτε χρονικά κείμενο για κάθε παράγραφο που δημιουργείτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξτε την εφαρμογή αφήνοντάς να τρέχει στο παρασκήνιο. Το κείμενο αυτόματα θα αποθηκεύεται και θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε κάθε καταχώρηση ξεχωριστά. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μικρο-εφαρμογή (widget) για τη σελίδα Σήμερα του Κέντρου Γνωστοποιήσεων ώστε να αντιγράψετε εύκολα και γρήγορα κείμενο.

Game Link
Awkward Family Photos

Awkward Family Photos

Από $0,99 > Δωρεάν

ΠΛΟΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗ AWKWARD

Είναι για όσους θέλουν να γελάσουν με την καρδιά τους.

Γιατί σας την προτείνουμε;

Η εφαρμογή Awkward Family Photos είναι επίσημη εφαρμογή που βασίζεται στη βραβευμένη ιστοσελίδα. Σας επιτ΄ρεπει να περιηγηθείτε εύκολα μεταξύ χιλιάδων οικογενειακών φωτογραφιών. Μπορείτε να τις ταξινομήσετε ανά κατηγορία και να τις αναζητήσετε με το όνομα ή να τις παρουσιάσετε τυχαία. Μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποιες από αυτές ως αγαπημένες και να τις διαμοιράσετε.

Game Link