Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 21/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 21/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Jets Aliens Missiles

Jets Aliens Missiles

Από $0,99 > Δωρεάν

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟYΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΈΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Απευθύνεται σε οπαδούς των side scroling games.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Είστε σε θέση να χειριστείτε το προηγμένο αεροσκάφος, σύροντας το δαχτυλό σας πάνω ή κάτω στην οθόνη. Μπορείτε να κλειδώσετε τους στόχους σας, πατώντας πάνω τους ή να χτυπήσετε ταυτόχρονα πολλά έχθρικά αεροσκάφη χειροκίνητα. Το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει hand-drawn art με τρισδιάσταστα γραφικά, 5 επίπεδα και τρεις βαθμίδες δυσκολίας. Επιπλέον συμπεριλαμβάνει φόρτωση αναβαθμίσεων και προσαρμοσμένες επιλογές, για να ξεκλειδώσετε και να αγωνιστείτε με άλλους expert του είδους, μέσω του Game Center.

Game Link
DrawOnMp

DrawOnMp

Από $0,99 > Δωρεάν

ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Εξαιρετική εφαρμογή για οποιονδήποτε επιθυμεί να μοιράζεται κατευθύνσεις.

Γιατί να την καταεβάσετε;

Η εφαρμογή DrawOnMap είναι αρκετά απλή. Είναι σε θέση να εντοπίζει εύκολα την τοποθεσία σας ή να εισάγετε εσείς μία διεύθυνση. Για να κανετε κάποιο σχόλιο πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος. Είστε σε θέση να ρυθμίσετε το μέγεθος και το χρώμα του μολυβιού, να αναιρέσετε ή να επαναλάβετε σχέδια που κάνετε συνήθως. Όταν τελειώσετε, πατήστε το πλήκτρο "πίσω" για να επιστρέψετε στο χάρτη σας μαζί με όλα τα σχόλια που έχετε προσθέσει. Μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία ή να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τους χάρτες σας.

Game Link
Chemio

Chemio

Από $1,99 > Δωρεάν

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι για προχωρημένους μαθητές με δίψα για την επιστήμη.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Με την εφαρμογή Chemio είναι διαθέσιμες πολλές πληροφορίες χημείας. Πατήστε πάνω σε ένα στοιχείο για να λάβετε στην οθόνη σας αναλυτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβάνομένων του ονόματος, ατομικής μάζας, διαμόρφωση ηλεκτρονίων, ακτίνα, πυκνότητα μοριακό όγκο, θερμοκρασίες τήξης και βρασμού και πολλά άλλα. Ειδικές ομάδες στοιχείων μπορείτε να τις επισημάνετε για ευκολότερη ανάκληση. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα πίνακα διαλυτότητας, μοριακή αριθμομηχανή και διαδραστικά μοντέλα ηλεκτρονίων.

Game Link
Brain Wave Headache Relief

Brain Wave Headache Relief

Από $0,99 > Δωρεάν

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΗΧΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Γιατί να την κατεβάσετε;

Η εφαρμογή Brain Wave Headache Relief προσφέρει προηγμένη αντιμετώπιση πονοκεφάλων. Μπορείτε να επιλέξετε προγράμματα είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε το βράδυ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν χαλαρωτικό ήχο στο παρασκήνιο για συνοδέψετε το πρόγραμμά σας. Στη συνέχεια αφήστε την εφαμρογή να σας προσφέρει συχνότητες alpha, theta και delta. Σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την ένταση των κυμάτων και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας για μελλοντική χρήση.

Game Link
SkyLab Photo Editor

SkyLab Photo Editor

Από $2,99 > Δωρεάν

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ SKYLAB.

Είναι μοναδική εφαρμογή επεξεργασίας στο είδος της.

Η εφαμρογή Skylab σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τον ουρανό σε οποιαδήποτε φωτογραφία σας. Περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από ουρανούς με ηλιοφάνεια, συννεφιά, καταιγίδα ακόμη και νυχτερινές λήψεις. Σας επτρέπει να επανατοποθετήσετε, να απαλύνετε και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα του ουρανού για να εξασφαλίσετε τέλεια αποτελέσματα. Η εφαρμογή Skylab επιπλέον συμπεριλαμβάνει μία ποικιλία από υπαίθριες λήψεις για να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας με σύννεφα, δέντρα πουλιά και φεγγάρι.

Game Link