iOS 10 - Η ενότητα Αναμνήσεις θα δημιουργεί αυτόματα Slide-shows

iOS 10 - Η ενότητα Αναμνήσεις θα δημιουργεί αυτόματα Slide-shows
ired.gr

Αφήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες να δημιουργήσει καταπληκτικά Slideshows για λογαριασμό σας.

Αναζητάτε παρόμοιες λειτουργίες με την εφαρμογή Google Photos, με τη σφραγίδα όμως της Apple; Το λειτουργικό iOS 10 σας έχει ευχάριστα νέα. Η προεγκατεστημένη εφαρμογή Φωτογραφίες περιλαμβάνει μία νέα ενότητα με τίτλο Αναμνήσεις ή οποία όχι μόνο ομαδοποιεί τις φωτογραφίες σας σε εκδηλώσεις αυτόματα, αλλά δημιουργεί προσαρμόσιμες παρουσιάσεις slide-show, με αυτές.

Το κλιπ - ταινία θα δημιουργηθεί αυτόματα και στη συνέχεια μπορείτε να το προβάλλετε και να το επεξεργαστείτε, προσθέτοντας διαφορετική μουσική επένδυση από τη Μουσική σας. Το λειτουργικό θα ξεχωρίσει από μόνο του τα γεγονότα που θεωρεί σημαντικά. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό στη δυνατότητα αυτή της εφαρμογής της Apple είναι δύο ρυθμιστικά για να επεξεργαστείτε εκ νέου την ταινία σας. Μπορείτε να το πράξετε σε δύο επίπεδα, ένα βασικό για τη δημιουργία ενός μικρού κλιπ, μεσαίου μεγέθους και μεγάλου. Από προεπιλογή είναι ορισμένο το μεσαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: iOS 10 - Εγκαταστήστε σήμερα τη δοκιμαστική έκδοση του νέου λειτουργικού 

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές προ-εγκατεστημένες για τη μουσική επένδυση της ταινίας με τίτλους όπως “Dreamy”, “Chill”, "Club" και “Extreme”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης WWDC και συγκεκριμένα στην εναρκτήρια ομιλία, η Apple έκανε λόγο για εκ νέου επεξεργασία της μουσικής επένδυσης της ταινίας σας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τον ρυθμό και το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε.

από DINFUN