Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 18/6

Δωρεάν Εφαρμογές και Παιχνίδια - Μόνο για σήμερα! 18/6
ired.gr
Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε είναι δωρεάν μόνο για λίγες ώρες. Θα πρέπει αν κάποια εφαρμογή η παιχνίδι σας ενδιαφέρει να το κατεβάσετε άμεσα. Μία ώρα αργότερα ίσως είναι αργά!

 

Animal Farm Puzzle από $3,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

Animal Farm Puzzle από $3,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΗ LILY ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘEΤΗΣΕ ΜΑΖI KOMMATIA ΣΤΟ ANIMAL FARM

Είναι για όλη την οικογένεια.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Είστε ελέυθεροι να επιλέξετε ένα από τα 9 αγροκτήματα puzzle. Κάθε ένα από αυτά, είναι δυνατόν να χωριστούν έως και σε 24 κομμάτια. Για να διευκολείνετε ακόμη περισσότερο το παιδί σας να συμπληρώσει τα puzzle, μπορείτε να επιλέξετε τα περιγράματα των κομματιών. Η ολοκλήρωση ενός puzzle επιδρά θετικά και δημιουργικά στην ψυχολογία του κάθε παιδιού. Υπάρχει η δυνατότητα να προσπεράσετε τα puzzles και να προχωρήσετε στις διαδραστικές σκηνές.

Game Link
Living Planet από $1,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

Living Planet από $1,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

ΔΗΜΙΟΥΡΓHΣΤΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή VIDEOS ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

Είναι για όποιον θέλει να κάνει κάτι περισσότερο από το να προσθέτει μερικά φίλτρα στις φωτογραφίες του.

Για να το κατεβάσετε;

Θα λατρέψετε το πόσο εύκολη στη χρήση είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή για να μετατρέψετε βαρετές κι ανιαρές φωτογραφίες σε εκπληκτικές. Μπορείτε να εισάγετε περιεχόμενο από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών ή να συλλάβετε νέα φωτογραφία ή video μέσα από την εφαρμογή. Το Living Planet αυτομάτως θα μετατρέψει το επιλεγμένο σας περεχόμενο σε ένα μικρό κυκλικό πλανήτη. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα αναστροφής των επιλογών σας.

Game Link
National Gallery of Art HD από $1,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

National Gallery of Art HD από $1,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΌ 920 ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚH ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

Γνώστες των έργων τέχνης θα εκτιμήσουν αυτή την εφαρμογή.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή γκαλερί τέχνης, Η συλλογή απάρτίζεται από 920 έργα ζωγραφικής, τα οποία είναι δυνατό να αναλυθούν με βάση τον δημιουργό ή το τον τίτλο. Θα συναντήσετε μόνο τα καλύτερα έργα ζωγραφικής από εξέχοντες καλλιτέχνες όπως Van Gogh, Leonardo da Vinci, Rembrandt, El Greco, Goya, Botticelli, και πολλούς άλλους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους πίνακες ως "Αγαπημένοι", για γρήγορή πρόσβαση και μπορείτε επίσης να τους αποθηκεύσετε ώς εικόνες στη βιβλιοθήκη σας.

Game Link
Word² από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

Word² από $0,99 > Δωρεάν (Παιχνίδι)

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ WORD²

Είναι για όσουν αγαπούν τα καλά παιχνίδια λέξεων.

Για να το καταβάσετε;

Το Word² θα δοκιμάσει το λεξιλόγιό σας και την υπομονή σας. Κάθε επίπεδο διαθέτει τετράγωνα ταμπλό με διάφορα γράμματα. Ο στόχος είναι να συμπληρώσετε τα τετράγωνα, αναδιαττάσσοντας τα γράμματα, ώστε κάθε στήλη και γραμμή να περιέχει την ίδια λέξη. Το παιχνίδι ξεκινά με εύκολο επίπεδο τρία επί τρία. Μπορείτε να φθάσετε έως και επτά επί επτά. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Στην πορεία του παχνιδιού έχετε τηνδυνατότητα να αναζητήσετε βοήθεια, αξιοποιώντας κάποιες υποθέσεις και ενδείξεις το σύνολο των επιπέδων που περιλαμβάνει το Word² φθάνει τον αριθμό 90.

Game Link
Yoga Studio από $3,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

Yoga Studio από $3,99 > Δωρεάν (Εφαρμογή)

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ YOGA ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.

Είναι ιδανική για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την υγεία τους.

Γιατί να το κατεβάσετε;

Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε 65 έτοιμα μαθήματα γιόγκα σε υψηλή ανάληση. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 10 λεπτών, 30 και 60, κατάλληλα για αρχάριους ή με προχωρημένες ικανότητες. Η εφαρμογή περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για κάθε μία από τις 280 στάσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας μαθήματα. Στις σελίδες του Yoga Studio θα βρείτε ενσωματωμένο ημερολόγιο, το οποίο θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε και να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας με υποστήριξη AirPlay.

Game Link