EURO 2016 - Εγκαταστήστε στο Ημερολόγιο του iPhone / iPad το πρόγραμμα των αγώνων

EURO 2016 - Εγκαταστήστε στο Ημερολόγιο του iPhone / iPad το πρόγραμμα των αγώνων
ired.gr

Δεν πρόκειται να χάσετε κανέναν αγώνα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Euro 2016. Ολόκληρο το πρόγραμμα των αγώνων στο ημερολόγιο του iPhone σας.

Το UEFA Euro 2016 ξεκίνησε με πρώτο παιχνίδι τον Αγώνα Γαλλίας - Ρουμανίας. Εάν ανήκετε στους οπαδούς του ποδοσφαίρου και επιθυμείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα όλων των αγώνων, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης και χρήσης μιας σειράς από εφαρμογές, η καλύτερη πρόταση είναι να κάνετε “Συνδρομή" στο ημερολόγιο αγώνων Euro 2016. Όλα τα παιχνίδια, οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής, θα προωθούνται στη συσκευή σας iPhone ή iPad.

Ημερολόγιο το Euro 2016

Δεν είναι δύσκολο να το επιτύχετε, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αγγίξετε τον παρακάτω σύνδεσμο και στο αναδυόμενο μενού που θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής σας, να επιλέξετε “Συνδρομή”.

EURO 2016 Σύνδεσμος

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα είστε σε θέση να ανοίξετε την εφαρμογή Ημερολογίου στη συσκευή σας iPhone ή iPad και να προβάλλετε το πρόγραμμα αγώνων σε καθημερινή βάση. Εδώ θα πρέπει να σημειώσετε πως είναι εφικτό να ορίσετε το ημερολόγιο αυτό και στον υπολογιστή σας Mac.

Το μειονέκτημα της μεθόδου αυτής, είναι πως πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία σε κάθε συσκευή σας εάν για παράδειγμα έχετε iPhone, iPad και υπολογιστή Mac.

Ωστόσο υπάρχει μία μέθοδος κατά την οποία δημιουργείτε το ημερολόγιο στον υπολογιστή σας Mac, κάνοντας “Συνδρομή” μόνο μία φορά και στη συνέχεια να προωθήσετε το Ημερολόγιο, σε όλες τις Apple συσκευές σας, μέσω της υπηρεσίας iCloud. Παρακάτω σας εξηγούμε ακριβώς το πως:

Δημιουργήστε μια νέα συνδρομή στο iCloud ημερολόγιο

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ημερολογίου στον υπολογιστή σας Mac.
  • Από τη γραμμή μενού επιλέξτε Αρχείο > “Νέα συνδρομή ημερολογίου”.
  • Επικολλήστε τον παραπάνω σύνδεσμο (του ημερολογίου που επιθυμείτε να είστε συνδρομητής) και στη συνέχεια επιλέξτε “Συνδρομή”.
  • Κάνετε “Δεξί κλικ” στο Ημερολόγιο Euro 2016 που έχει προστεθεί > Πληροφορίες > iCloud.

 euro 2016 01

Δείτε επίσης: iOS 10: Η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έγινε ποτέ!

Η συνδρομή ημερολογίου EURO 2016, θα συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές σας iPhone, iPad ή υπολογιστές σας Mac.

To 15o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA διεξάγεται στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου. Φαβορί θεωρούνται οι ομάδες της Ισπανίας και της Γερμανίας, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε από τα μάτια σας. Φυσικά και η Γαλλία, Allez les Bleus!

Αν κάτι από τα παραπάνω δεν έγινε κατανοητό παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

από DINFUN