Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για το Euro 2016

Τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για το Euro 2016
ired.gr

 Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού έρχεται στο smartphone σας.

Αν δεν ταξιδέψετε ως τη Γαλλία για να παρακολουθήσετε τους αγώνες από κοντά, το πιο πιθανό είναι να θέλετε να γνωρίζετε όλα τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις από την άνεση του σπιτιού σας. Ευτυχώς, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία apps για να σας βοηθήσει να μείνετε ενημερωμένοι και να μπείτε στο ποδοσφαιρικό κλίμα.

Διαβάστε επίσης: «Ξεκλειδώνουμε το iPhone 80 φορές την ημέρα»

Βαθμολογίες, ειδήσεις, στιγμιότυπα, πίνακες, αναλύσεις: έχουμε διαλέξει τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Euro 2016. Και φυσικά, μερικά παιχνίδια όπου θα προσπαθήσετε κι εσείς να κλοτσήσετε τη μπάλα σαν διεθνής αστέρας!

Οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν και διατίθενται τόσο για iOS όσο και για Android.

UEFA Euro 2016

best euro 01

Η επίσημη εφαρμογή της UEFA είναι μια προφανής επιλογή αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλη τη δράση του Euro. Διαθέτει πλήρη στοιχεία για τις ομάδες, τους παίκτες, τους αγώνες και τη βαθμολογία. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ενώ συγχρόνως παρακολουθείτε κάποιον αγώνα αφού θα παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Δωρεάν: App StorePlay Store

UEFA Euro 2016 Fan Guide

best euro 02

Αυτή η εφαρμογή απευθύνεται περισσότερο σε όσους καταφέρουν να παρευρεθούν στο Euro 2016 αυτοπροσώπως. Παρέχει ημερολόγιο αγώνα και info για τα line-ups, αποτελέσματα, άλλα νέα, πληροφορίες για τη διοργανώτρια πόλη, προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε πριν και μετά τους αγώνες. Επιπλέον, προσφέρει βοήθεια για την εξεύρεση στέγης αλλά και ένα on-line κατάστημα με αναμνηστικά αντικείμενα.

Δωρεάν: App StorePlay Store

BBC iPlayer

best euro 03

Αν μένετε στην Αγγλία και θέλετε να δείτε όλους τους αγώνες εντελώς δωρεάν, το BBC iPlayer θα σας προσφέρει πολλά. Από το app αυτό , μπορείτε να δείτε τους αγώνες ζωντανά από το smartphone ή το tablet σας, οπότε αν βρίσκεστε εν κινήσει ή στη δουλειά σας, δεν θα έχετε καμία δικαιολογία να τους χάσετε.

Δωρεάν: App Store  Play Store

LiveScore Euro 2016

best euro 04

Όπως υποδηλώνει το όνομα, πρόκειται για ζωντανή ενημέρωση των σκορ των αγώνων. Εκτός από το προφανές, η εφαρμογή προσφέρει επίσης πληροφορίες για τον αγώνα, στατιστικά στοιχεία, ειδήσεις, ακόμη και πληροφορίες για τα γήπεδα.

Δωρεάν: App Store, Play Store 

LiveSoccer – Football Scores

best euro 05

Με παρόμοιο περιεχόμενο, η εφαρμογή αυτή είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να δείτε τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο. Μάλιστα μπορεί να σας στέλνει ειδοποιήσεις ώστε να μην χάνετε ποτέ κανένα γκολ αλλά και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τα τελικά αποτελέσματα, τις κόκκινες και τις κίτρινες κάρτες, τις αντικαταστάσεις παικτών. Υπάρχει ακόμη και εργαλείο οπτικοποίησης αλλά και δυνατότητα chat με τους άλλους οπαδούς. Δεν αφορά μόνο το Euro 2016 αλλά με το app αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για 350 διοργανώσεις ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Δωρεάν:. App Store,  Play Store 

Onefootball Euro 2016

best euro 06

Άλλος ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε την εξέλιξη του κάθε παιχνιδιού στο Euro 2016. Και εδώ θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για live scores και αποτελέσματα. Επιπλέον, προσφέρει στατιστικά αγώνων, προβλέψεις, ειδήσεις, ενδεκάδες, προφίλ ομάδων και παικτών και ανάλυση των αγώνων.

Δωρεάν: App Store,  Play Store

FotMob Euro 2016

best euro 07

Άλλη μια εφαρμογή που προσφέρει ειδήσεις για τα σκορ, αλλά και στατιστικά στοιχεία, κόκκινες και κίτρινες κάρτες, στόχους, πέναλτι, ασίστ και αντικαταστάσεις. Υπάρχουν επίσης καρτέλες με τα επόμενα παιχνίδια και τμήμα ειδήσεων με όλες τις πληροφορίες για το Euro 2016.

Δωρεάν: App Store,  Play Store

Football Manager Mobile 2016

best euro 08

Θα μπορούσατε να οδηγήσετε την ομάδα σας να κερδίσει το Euro; Μπορείτε να το αποδείξετε με το Football Manager Mobile 2016. Διαλέξτε την ομάδα και τους παίκτες που θέλετε, αποφασίστε την τακτική και προσφέρετε τις κατάλληλες δεξιότητες στους παίκτες σας με το τεχνικό σας team. Μπορείτε να επιλέξετε από 14 διαφορετικές χώρες και να παίξετε για μια ολόκληρη σεζόν ή να μπείτε στο κλίμα του Euro, αναλαμβάνοντας την αγαπημένη σας χώρα.

8.99 ευρώ. App Store 

3.99 ευρώ Play Store 

Score! Hero

best euro 09

Πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο του Football Manager αφού αντί να διαχειρίζεστε μια ολόκληρη ομάδα, έχετε τον άμεσο έλεγχο ενός και μόνο παίκτη. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνισή του και να παίξετε για κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωπαϊκών. Υπάρχουν 380 επίπεδα για να περάσετε, οπότε θα σας κρατήσει απασχολημένους κατά τη διάρκεια του πραγματικού Euro 2016.

Δωρεάν: App Store,  Play Store

FIFA 16 Ultimate Team

best euro 10

Θέλετε να διαχειριστείτε μια ολόκληρη ομάδα αλλά δεν θέλετε να αγοράσετε το Football Manager; Τότε το FIFA 16 Ultimate Team είναι το παιχνίδι σας. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε μια ομάδα, επιλέγοντας σχηματισμό, στιλ παιχνιδιού, επιλέγοντας από πάνω από 10.000 παίκτες και 500 ομάδες και στη συνέχεια λάβετε μέρος σε αγώνες. Γραφικά με πολλές λεπτομέρειες, ό,τι πιο κοντινό σε ένα πραγματικό παιχνίδι με τον φίλο σας.

Διαβάστε επίσης: «Sport Games – Free online games #4»

Από mirelen

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status