iPhone 7 Rumors: Αντικατάσταση της απόχρωσης Space Grey με Deep Blue

iPhone 7 Rumors: Αντικατάσταση της απόχρωσης Space Grey με Deep Blue
ired.gr

Πώς σας φαίνεται η αντικατάσταση της έκδοσης Space Grey με μία νέα απόχρωση Deep Blue;

Πρόκειται για μία εξαιρετικά αμφίβολη φήμη, η οποία μας έρχεται από την Ανατολική Ασία και ισχυρίζεται πως η Apple θα αντικαταστήσει την “αυστηρή” Space Grey απόχρωση με μία νέα, Deep Blue, στην επόμενη συσκευή iPhone 7, αυτό το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otacara, η οποία έχει κάνει ακριβείς προβλέψεις κατά το παρελθόν, αναφέρει πως κινεζική εταιρεία - συνεργάτης και προμηθευτής της Apple, αποκάλυψε πως μεταξύ των αποχρώσεων της επερχόμενης συσκευής, θα υπάρξει και μία νέα, με την ονομασία Deep Blue. Συγκεκριμένα οι αποχρώσεις που θα παρουσιαστούν κατά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης θα είναι οι Deep Blue, Silver, Gold, Rose Gold. Είναι πολύ πιθανό η απόχρωση Space Grey, να καταργηθεί από τη σειρά.

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επερχόμενη συσκευή, συγκεντρωμένα 

Η ίδια πηγή ανέφερε πως η συσκευή iPhone 7, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει την ίδια οθόνη LCD, όμοια με τις τωρινές εκδόσεις.

Να θυμίσουμε πως η Apple εισάγαγε την απόχρωση Space Grey, παράλληλα με την κυκλοφορία του iPhone 5s το 2013. To μεταλλικό χρώμα - light απόχρωση - του άλλοτε μαύρου, πλαισιώθηκε από τις αποχρώσεις Silver και Gold με την επέκταση της σειράς να συμπεριλαμβάνει και μία ακόμη απόχρωση ακόμα, την Rose Gold.

H Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενης γενιάς συσκευή, αυτό το φθινόπωρο. Οι φήμες και τα εξαρτήματα που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, δείχνουν πως σε μεγάλο βαθμό η συσκευή θα παραμείνει όμοια με τις τωρινές στη σχεδίαση του πλαισίου (με ή χωρίς την υποδοχή των ακουστικών 3,5 χιλιοστών).

Διαβάστε επίσης: iPhone 7: Νέες αναπαραστάσεις προδίδουν τις αλλαγές στις επερχόμενες εκδόσεις 

Εσωτερικά αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με ένα SoC “A10” με ενδεχόμενη μία επιπλέον έκδοση αποθηκευτικού χώρου στα 256 GB. Για τη μεγαλύτερη από τις δύο εκδόσεις αναμένουμε κάμερα με διπλούς φακούς.

Η ίδια έκδοση φημολογείται πως θα φέρει ποσότητα μνήμης RAM των 3GB για τις ανάγκες της προηγμένης κάμερας και της επεξεργασίας video, καθώς και νέα σύνδεση Smart Connector (η τελευταία φήμη φαίνεται πως απέχει πολύ από την επόμενη έκδοση).

Οι πιο πρόσφατες φήμες δείχνουν πως ο προμηθευτής της μεγαλύτερης ποσότητας των μονάδων διπλής κάμερας θα είναι η εταιρεία LG Innotek, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πολύχρονο προμηθευτή της Apple, Sony

από DINFUN