WWDC 2016: Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στις 13 Ιουνίου

WWDC 2016: Ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στις 13 Ιουνίου
ired.gr

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση της Apple μέσα από τις iOS συσκευές σας, υπολογιστές Mac και Apple TV.

H Apple έχει προσθέσει μία νέα σελίδα αφιερωμένη στην προγραμματισμένη εναρκτήρια ομιλία, της πρώτης ημέρας, του Παγκόσμιου συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC 2016), επιβεβαιώνοντας τη ζωντανή αναμετάδοση στις 13 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 20:00.

Η εναρκτήρια ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco, θα είναι διαθέσιμη για προβολή από υπολογιστές Mac, iOS συσκευές, από την ιστοσελίδα apple.com και τη συσκευή Apple TV, μέσω της εφαρμογής εκδηλώσεων.

Στις συσκευές Apple TV δεύτερης και τρίτης γενιάς, θα διατεθεί κανάλι της εκδήλωσης, ενώ της τέταρτης γενιάς, η προβολή είναι εφικτή, μέσω της ειδικής εφαρμογής WWDC. Η εφαρμογή για το set-box της εταιρείας, επεκτάθηκε εφέτος, παρόλα αυτά μπορεί επίσης να προβληθεί μέσω της εφαρμογής εκδηλώσεων. Έως τώρα η Apple δεν έχει ενημερώσει τις εφαρμογές για την Apple TV, προκειμένου να αναπαράγει τη ροή πληροφοριών.

Διαβάστε επίσης: WWDC 2016: Tι περιμένουμε να ανακοινώσει η Apple τη 13η Ιουνίου; 

Πολλές τεχνολογικές ιστοσελίδες είναι προσκεκλημένες και θα βρίσκονται εντός της εκδήλωσης, προκειμένου να μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό τα τεκταινόμενα στο San Francisco.

Η παρουσίαση της πρώτης ημέρας στο Worldwide Developers Conference 2016, αναμένεται να επικεντρωθεί στις αναβαθμίσεις των λογισμικών iOS, OS X, watchOS, tvOS και των υπηρεσιών τους, όπως Apple Music και Apple Pay. Εμείς θα σας μεταφέρουμε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της εκδήλωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της.

από DINFUN