Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Apple Campus 2: Απομένουν εργασίες 6 μηνών μέχρι την ολοκλήρωσή της

Apple Campus 2: Απομένουν εργασίες 6 μηνών μέχρι την ολοκλήρωσή της
ired.gr

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των εργασιών σήμερα από την πανεπιστημιούπολη της Apple. Ιούνιος 2016

Η Apple αναμένει να ολοκληρωθεί η κατασκευή της δεύτερης πανεπιστημιούπολης, έως το τέλος του έτους που διανύουμε. Αυτό σημαίνει πως απομένουν 6 μήνες εργασιών μέχρι το έργο να πάρει την τελική του μορφή. Όπως κάθε μήνα έτσι και τον Ιούνιο σας παρουσιάζουμε την πρόοδο των έργων αυτών, χάρη στο πιλότο drone, Duncan Sinfield.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών η Apple συνέχισε την τοποθέτηση των καμπύλων τζαμιών στο κεντρικό - σχήμα δακτύλιου - κτίριο. Λόγω του ότι τα παράθυρα τα οποία περιβάλλουν το κτίριο είναι εκατοντάδες, αναμένουμε πως για να τοποθετηθούν όλα θα χρειαστούν αρκετοί μήνες. Το ίδιο ισχύει και για τους ηλιακούς συλλέκτες και τα σκίαστρα, αν και από ό,τι φαίνεται η τοποθέτησή τους θα ολοκληρωθεί συντομότερα.

 

 

Διαβάστε επίσης: Πόσο γρήγορα μπορείτε να φορτίσετε τη μπαταρία στη συσκευή σας iPhone / iPad; 

Τόσο η αίθουσα εκδηλώσεων (Auditorium), όσο και τα δυο κτίρια με θέσεις στάθμευσης, βρίσκονται στο στάδιο της αποπεράτωσης, καθώς και η εγκατάσταση των ηλιακών panel έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Το γυμναστήριο, εξακολουθεί να χρειάζεται αρκετή δουλειά ενώ τα κτίρια στην Tantau έρευνας και ανάπτυξης δείχνουν πιο προχωρημένα.

Οι σήραγγες που οδηγούν στους χώρους στάθμευσης έχουν και αυτές σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ δύο μεγάλοι σωροί από μπάζα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη του χώρου με φυτά, έχουν παραμείνει ανέγγιχτοι.

Ο πιλότος drone, Matthew Roberts μοιράστηκε μαζί μας μια ενημερωμένη έκδοση video των εργασιών έως και τον Ιούνιο, προσφέροντας μια πιο προσεκτική ματιά στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην οροφή του κεντρικού κτίριου και μία ευρύτερη άποψη των δομών, στους χώρους στάθμευσης και στο Αμφιθέατρο. υπάρχει επίσης εικόνα από κάποια νέα κτίρια τα οποία κατασκευάζονται κοντά στη λεωφόρο Tantau. Τα κτίρια αυτά αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για τους τομείς έρευνας και ανάπτυξης.

 

 

Διαβάστε επίσης: Αντιγράψτε κείμενο στην εφαρμογή Safari από ιστοσελίδες που δεν σας το επιτρέπουν 

Τον περασμένο μήνα η Apple είχε ξεκινήσει την αφαίρεση του πράσινου φράχτη προστασίας ιδιωτικού χώρου ο οποίος περιβάλλει το σύνολο της έκτασης της πανεπιστημιούπολης, αντικαθιστώντας τον με ένα μικρότερο. Οι είσοδοι συχνά μένουν ανοιχτοί επιτρέποντας στους περαστικούς να έχουν μια κοντινή οπτική των κτιρίων του συγκροτήματος και την πρόοδο των έργων σε αυτό.

Οι εργασίες του Αpple Campus 2, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του 2016 με τους πρώτους εργαζομένους να εγκαινιάζουν τα κτίρια στις αρχές του 2017.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status