Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Google: Νέα αναβάθμιση φέρνει ταχύτερα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης

Google: Νέα αναβάθμιση φέρνει ταχύτερα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης
ired.gr
Η Google με την προσθήκη της Accelerated Mobile Pages λειτουργίας, φέρνει ταχύτερη επιστροφή αποτελεσμάτων στο λειτουργικό iOS


H εταιρεία Google, κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση της ομώνυμης εφαρμογής σε λειτουργικό iOS χθες, υποστηρίζοντας πως με τις νέες βελτιώσεις σε ταχύτητα και επιδόσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, οι χρήστες θα κερδίσουν συνδυαστικά έως και 6.500.000 ώρες καθυστέρησης για εφέτος.

Διαβάστε επίσης: Facebook: Πώς να επιλύσετε προβλήματα φόρτωσης της iOS εφαρμογής 

“Κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή ή κάνετε μία αναζήτηση τα αποτελέσματα θα τα λαμβάνετε πολύ πιο γρήγορα”, αναφέρει σε ιστοσελίδα του, ο VP Διαχείρισης προϊόντων, Tamar Yehoshua.

Εκτός του ό,τι η εφαρμογή Google επιστρέφει ταχύτερα τα αποτελέσματα που αναζητείτε, φορτώνει επίσης ταχύτερα και αναρτήσεις ειδήσεων. H Google έχει προσθέσει στη μηχανή αναζήτησης, Accelerated Mobile Pages (AMP), ως άμεση απάντηση στο Facebook μέσα από την εφαρμογή iOS. Από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που αγγίζετε μία δημοσίευση, η οποία συμμετέχει στο (AMP), ολόκληρο το άρθρο θα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα.

google update app 01

Οι βελτιστοποιημένες αναρτήσεις χαρακτηρίζονται από ένα εικονίδιο κεραυνού και θα εμφανίζονται στη ενότητα top των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εάν κάνετε αναζήτηση με τη μηχανή της Google, μέσα από την εφαρμογή Safari, θα απολαμβάνετε το ίδιο όφελος αν και πολλοί χρησιμοποιούν την ομώνυμη εφαρμογή, λόγω της εξαιρετικής αναγνώρισης φωνής.

Διαβάστε επίσης: 5 iPhone apps για να μάθετε μια ξένη γλώσσα 

Τέλος, η εταιρεία έχει προσθέσει στιγμιότυπα video για να επιλέξετε μέσω της υπηρεσίας Google Now, NBA και NHL παιχνίδια. Η τελευταία έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω του App Store και μπορείτε να την κατεβάσετε με τη συνήθη μέθοδο λήψης.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status