Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιστρέφει το Motorola Razr;

Επιστρέφει το Motorola Razr;
ired.gr

 Ένα teaser video προ-αναγγέλλει την επιστροφή του ιστορικού flip phone


Πριν τα smartphones, υπήρχαν τα flip phones, δηλαδή οι αναδιπλούμενες συσκευές. Σήμερα είναι retro και εμφανίζονται ως guest star στα video clips της Adele!

motorola razr 01

Για όσους θυμούνται την αίσθηση του ανοίγματος ή κλεισίματος ενός flip phone, θα γνωρίζουν ότι ένα κορυφαίο τηλέφωνο τέτοιου είδους ήταν το Motorola Razr.

Για όσους είναι πολύ νέοι για να το θυμούνται, το Motorola Razr ήταν το υπέρτατο τηλέφωνο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Βγήκε στην αγορά το 2004 και πούλησε περίπου 130 εκατομμύρια μονάδες. Κυκλοφορούσε σε μια ποικιλία χρωμάτων αλλά ιδιαίτερα δημοφιλής ήταν η ζεστή ροζ απόχρωση.

motorola razr 02

Και τώρα, αυτό το εμβληματικό τηλέφωνο, ίσως επανέλθει.

Στις 19 Μαΐου, η Motorola Mobility ανέβασε ένα νέο video στο YouTube με ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο υποδηλώνει ότι το Razr θα μπορούσε να κάνει ένα comeback. Συγκεκριμένα, ακούγεται η φράση «Γυρίστε πίσω στις Razr ημέρες του χτες και ετοιμαστείτε για το μέλλον.»

motorola razr 03

Σαν να μην έφτανε αυτό, το 45 δευτερολέπτων video συνοδεύεται από τον εξής τίτλο: Moto 09/06/16. Ενδεχομένως, η Motorola Mobility ετοιμάζεται να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου flip phone, στις 9 Ιουνίου του 2016. Η ημερομηνία συμπίπτει, πάντως, με το επικείμενο συνέδριο τεχνολογίας της Lenovo, όπου αναμένεται να ανακοινώσει νέα προϊόντα.

Διαβάστε επίσης: «Motorola τέλος εποχής!»

Μετά τον αναμενόμενο ενθουσιασμό του κοινού, η υπεύθυνος τύπου της Motorola ξεκαθάρισε το τοπίο: «Λατρεύουμε το πώς το video με την ιστορική αναδρομή αγκαλιάστηκε και ενθουσίασε τον κόσμο. Το Razr ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά τηλέφωνα που έχουν σχεδιαστεί ποτέ και επαναπροσδιόρισε τον τρόπο που μπορεί ένα τηλέφωνο να είναι κομψό. Αν και η Motorola δεν θα κυκλοφορήσει ξανά το Razr, θα μεταμορφώσουμε τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας στις 9 Ιουνίου.»

Μένει να δούμε γιατί η Motorola επέλεξε να μπερδέψει τους fans με ένα throwback video, αφού δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να επαναφέρει στην αγορά το Razr.

Δείτε το video εδώ

Διαβάστε επίσης: «Nokia 3210, μπαταρία, αξιοπιστία και ...φιδάκι»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status