Εκτύπωση αυτής της σελίδας

3 εναλλακτικά Apple Pencils για το iPhone

3 εναλλακτικά Apple Pencils για το iPhone
ired.gr

To iPad Pro έχει το αποκλειστικό προνόμιο να αλληλεπιδρά με το Apple Pencil. Αν έχετε iPhone, πρέπει να κοιτάξετε αλλού για γραφίδα.

Το Apple Pencil σχεδιάστηκε για να λειτουργεί αποκλειστικά με το iPad Pro. Η οθόνη του iPad Pro διαθέτει μια τεχνολογία που ανιχνεύει το Apple Pencil και το ξεχωρίζει από το δάκτυλο του χρήστη. Το υποσύστημα σαρώνει το σήμα με εκπληκτική ταχύτητα 240 φορές το δευτερόλεπτο, δηλαδή με διπλάσια ταχύτητα από ότι αν χρησιμοποιούσε κανείς το δάκτυλό του.

Αυτή η τεχνολογία δεν υπάρχει ούτε στο iPhone 6s ούτε σε καμία άλλη συσκευή της Apple. Έτσι, αφού δεν μπορείτε να κάνετε χρήση αυτού του special εξαρτήματος αξίας 100$, μπορείτε να στραφείτε σε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις που λειτουργούν άψογα με το iPhone.

1. Neo Smartpen N2

apple pencil alternatives 01

Το Neo Smartpen κοστίζει περισσότερο από το Apple Pencil. H τιμή του στο Amazon είναι στα 169$. Λειτουργεί μαζί με το app Neo Notes και συγχρονίζεται αυτόματα με το Android ή το iPhone, όταν γράφετε στο χαρτί. Οι χειρόγραφες σημειώσεις ψηφιοποιούνται και μπορούν να αποθηκευτούν ή και να μετατραπούν σε ψηφιακό κείμενο. Η σύνδεση γίνεται με Bluetooth, μέσω του οποίου αποστέλλονται τα σχέδια, οι γραπτές σημειώσεις και άλλα χειρόγραφα στο iPhone.

Η μύτη του στυλό διαθέτει μια κάμερα που καταγράφει τη μελάνωση, ενώ συγχρόνως το στυλό αισθάνεται και βλέπει τις κινήσεις της γραφίδας πάνω στο χαρτί. Καθώς η εφαρμογή συγχρονίζει τις σημειώσεις από το στυλό, καταγράφει, επίσης, τον ήχο. Αυτό θα φανεί χρήσιμο αν δεν μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τι σημαίνουν τα δικά σας γράμματα αλλά μπορείτε να ακούσετε τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης ή ενός μαθήματος, τη στιγμή που γράφατε. Το Neo Smartpen Ν2 χρησιμοποιεί ένα εξειδικευμένο χαρτί ή σημειωματάριο Moleskine με ειδικές ραβδώσεις.

2. Adonit Jot Dash

apple pencil alternatives 02

Πρόκειται για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Apple Pencil και μάλιστα φθηνότερη, στα 50$. Έχει μια μύτη ακριβείας «PixelPoint» και χρειάζεται Bluetooth για να συνδεθεί με το iPhone. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που ίσως η Apple προσθέσει στο Apple Pencil στο μέλλον. Υπάρχει μια ένδειξη μπαταρίας αλλά και ένα κλιπ για να συγκρατήσετε τη γραφίδα στην τσέπη του πουκαμίσου σας.

Το κουμπί στο πάνω μέρος ενεργοποιεί, απενεργοποιεί ή εγκαινιάζει μια υποστηριζόμενη εφαρμογή. Ταιριάζει εξαιρετικά στο iPad Pro και στο iPad Air 2 αλλά συνεργάζεται άψογα και με το iPhone. Δεν είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο σχεδιασμού αλλά οι καλλιτέχνες μπορούν να σκιαγραφήσουν τις ιδέες τους.

3. Evernote Notebooks Moleskin

apple pencil alternatives 03

Μια λύση παρόμοια με το Neo Smartpen είναι τα Evernote Notebooks από την Moleskin. Ο χρήστης μπορεί να γράψει σε αυτά τα σημειωματάρια με οποιοδήποτε στυλό ή μολύβι και να χρησιμοποιήσει το Evernote app για να σκανάρει τη σελίδα και να τα μεταφέρει στην εφαρμογή.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη και τιμές από 11$ έως 37$. Κάποια σημειωματάρια περιλαμβάνουν τα Smart Stickers, κάποια πολύχρωμα αυτοκόλλητα, με τα οποία το Evernote app μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τις σαρώσεις και να τους δώσει μια συγκεκριμένη ετικέτα.

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status