7 τρόποι για να διατηρήσεις τη μπαταρία του smartphone κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας

7 τρόποι για να διατηρήσεις τη μπαταρία του smartphone κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας
ired.gr

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι σε μια συναυλία και το κινητό σου να έχει κλείσει από μπαταρία.

Έρχεται καλοκαίρι και ήδη όλοι, λίγο έως πολύ, σημειώνουμε ημερομηνίες με τις αγαπημένες μας συναυλίες.

Σας έχει συμβεί, όμως, να βρίσκεστε σε μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση, το κινητό σας να κλείνει από μπαταρία και εσείς να μην έχετε κανένα τρόπο για να καταγράψετε την εμπειρία σας; Ευτυχώς, μπορείτε να το αποφύγετε, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και να επικεντρωθείτε στη μουσική!

Φέρτε μαζί σας τον φορτιστή

save battery on a concert 01

Μπορεί να ακούγεται ανόητο αλλά μερικές φορές ξεχνάμε το αυτονόητο. Σίγουρα θα βρείτε μια πρίζα ή ένα σταθμό φόρτισης σε μια μουσική συναυλία.

Επενδύστε σε ένα power bank

save battery on a concert 02

Τα power banks υπάρχουν για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να σώσουν την μπαταρία του smartphone, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε επίσης: «Φόρτιση on the go: τι είναι τα power banks;»

Χαμηλώστε τη φωτεινότητα

save battery on a concert 03

  • Θυμηθείτε να χαμηλώσετε τη ρύθμιση της φωτεινότητας, αφού με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε ένα μέρος της ενέργειας.
  • Θυμηθείτε τη λειτουργία πτήσης

save battery on a concert 04

Το να ενεργοποιήσετε το flight mode είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε, όταν είστε με φίλους. Μόλις συγκεντρωθεί όλη η παρέα σας, ανοίξτε το και θα έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές που δεν απαιτούν σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάστε επίσης: «Τι να κάνεις με το smartphone στο αεροπλάνο σε flight mode»

Φέρτε μαζί σας μια πραγματική φωτογραφική μηχανή

save battery on a concert 05

Αν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη συναυλία έχουν πραγματική σημασία για εσάς, τότε το να κουβαλήσετε τη φωτογραφική μηχανή μαζί σας δεν θα σας ενοχλήσει πολύ. Χρησιμοποιώντας την θα εξοικονομήσετε ενέργεια στο κινητό και θα τραβήξετε πιο καθαρές εικόνες.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες με φίλους

save battery on a concert 06

Δημιουργήστε ένα κοινό άλμπουμ στο Flickr, στο Google Photos ή στο Dropbox όπου οι φίλοι σας μπορούν να ανεβάζουν τις δικές τους φωτογραφίες από τη συναυλία. Έτσι, ακόμη κι αν η δικιά σας συσκευή κλείσει από μπαταρία, θα έχετε άμεσα υλικό από το αγαπημένο σας τραγούδι.

Μάθετε να ζείτε τη στιγμή

save battery on a concert 07

Ο καλύτερος τρόπος για να μη «πέσει» η μπαταρία του smartphone σας είναι να το χρησιμοποιείτε όσο πιο λίγο γίνεται. Απολαύστε την εμπειρία και ζήστε το παρόν. Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο αλλά με μέτρο. Αν’ αυτού, μιλήστε με τους ανθρώπους γύρω σας, ακούστε τη μουσική και διασκεδάστε.

Από mirelen.