NoLikesYet.com, η σκοτεινή πλευρά του Instagram

NoLikesYet.com, η σκοτεινή πλευρά του Instagram
ired.gr

Ο χειρότερος εφιάλτης στο Instagram, η φωτογραφία σου να μην πάρει κανένα like, έχει τώρα τη μορφή ενός site.

Όλοι μας ανεβάζουμε μια φωτογραφία στο Instagram, είτε την καλύτερη, είτε την χειρότερη, και περιμένουμε να εμφανιστεί η πρώτη καρδούλα. Δέκα λεπτά αργότερα, ανοίγουμε την εφαρμογή για να τσεκάρουμε την πρόοδό μας. Κάνουμε refresh, ανοιγοκλείνουμε το app αλλά κανείς δεν έχει κάνει like. Σε μισή ώρα, σκεφτόμαστε σοβαρά να κατεβάσουμε την φωτογραφία. Κανένα like σημαίνει ότι δεν αρέσει σε κανέναν ή ότι κανείς δεν την έχει δει ακόμη; Ούτε ένα like από συμπάθεια; Γιατί;

no likes yet 01

Η αποτυχία στα social media είναι ενοχλητική σε πολλαπλά επίπεδα. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν οι δημιουργοί του No Like Yet και έφτιαξαν ένα site για παρηγοριά στους “αποτυχημένους” στο instagram.

no likes yet 02

Ο τρόπος που λειτουργεί έχει ως εξής: θα πρέπει να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το username και το password σας στο Instagram και αμέσως μετά θα βρεθείτε μπροστά σε μια ατελείωτη ροή φωτογραφιών που δεν έχουν ούτε ένα like! Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε τις πιο βαρετές φωτογραφίες των φίλων σας ή και τις δικές σας ή να ρίξετε μια ματιά στις πιο μίζερες φωτογραφίες όλου του κόσμου. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το πρώτο like, το οποίο θα εμφανιστεί από το πουθενά στην, μέχρι τώρα, αποτυχημένη φωτογραφία του χρήστη. Θα του έχετε φτιάξει την ημέρα!

no likes yet 03

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να μειώσετε τη δική σας αυτοεκτίμηση, επισκεφτείτε και τις δικές σας, αδιάφορες για τους άλλους, φωτογραφίες. Δυστυχώς, σε αυτές δεν μπορείτε να πατήσετε like. Αντ’ αυτού, μπορείτε να στεναχωρηθείτε για το ότι κανένας από τους φίλους σας δεν έχει εκτιμήσει εκείνη την υπέροχη φωτογραφία που είχατε βγάλει πριν από αρκετό καιρό.

Από mirelen.