Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πασχαλινές συνταγές online

Πασχαλινές συνταγές online
ired.gr

Απολαυστικές, πασχαλινές συνταγές online για όσους θέλουν να κάνουν προγραμματισμό για το λαμπριάτικο τραπέζι.

Το πασχαλινό τραπέζι, είναι κατά τη γνώμη μου λίγο πιο ιδιαίτερο από το χριστουγεννιάτικο, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης των προηγούμενων ημερών, της ανοιξιάτικης διάθεσης αλλά και του τερματισμού της νηστείας για όποιον έχει επιλέξει να την ακολουθήσει. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να βρεθεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Οι πασχαλινές συνταγές έχουν τον πρώτο λόγο γιατί μας φέρνουν πιο κοντά. Αλλά και οι ίδιες οι συνταγές έρχονται πιο κοντά στο κινητό, στο laptop, στο tablet, αφού υπάρχουν online.

easter recipes online 01

Στρώστε, λοιπόν, το τραπέζι, επιλέγοντας τις πασχαλινές συνταγές online.

(Σημ. : Οι επιλογές των sites είναι καθαρά υποκειμενικές και βασίστηκαν σε αγαπημένες μου διαδικτυακές γειτονιές στις οποίες ανατρέχω συχνά για συνταγές.)

Συνταγές από celebrity chefs

Γιατί άλλο είναι να φτιάχνεις το τσουρέκι όπως το διάβασες σε ένα περιοδικό και άλλο να έχεις τη συνταγή της επιτυχίας.

Δοκιμάστε το (νηστίσιμο!) τσουρέκι με χαλβά του Άκη Πετρετζίκη αλλά και την ενδιαφέρουσα πίτα με αρνί που θα μπορούσατε ακόμη και να φτιάξετε με τα leftovers της Κυριακής του Πάσχα.

Αν θέλετε υγιεινές προτάσεις για το Πάσχα, επιλέξτε μια από τις 15 συνταγές που προτείνει στο site ο Jamie Oliver. Για ιδανικό γλυκό στο τέλος, μια εξαιρετική συνταγή είναι το Chocolate & salted caramel cake .

easter recipes online 02

Η Nigella Lawson που γνωρίζει καλά ότι η μαγειρική είναι και διασκέδαση, έχει να προτείνει μια σούπερ απλή τούρτα με μικρά σοκολατένια αυγά για διακόσμηση.

easter recipes online 03

Μεγάλη ποικιλία από πασχαλινές συνταγές online, θα συναντήσετε και στο site του Στέλιου Παρλιάρου. Η τούρτα με βάση από τσουρέκι είναι ιδανική και γρήγορη, αφού γίνεται σε μόλις 20 λεπτά. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσουρέκι που περίσσεψε.

Πασχαλινές συνταγές online από food bloggers

Εμπιστεύομαι πολύ τους food bloggers γιατί θέλει μεγάλη αγάπη να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.

Εξαιρετικό και δίγλωσσο το blog Food junkie not junk food έχει να προτείνει πολλές και ωραίες συνταγές για το Πάσχα. Μεγάλη εντύπωση θα κάνει στην ομήγυρη, αν το δοκιμάσετε, το μπουτάκι αρνίσιο στην κατσαρόλα με σκόρδο και γραβιέρα Κρήτης αλλά και τα νηστίσιμα σοκολατάκια με δαμάσκηνο.

Άλλο ένα δίγλωσσο food blog είναι και το My Little Expat Kitchen, η εκπατρισμένη κουζίνα της Μάγδας που ζει στο εξωτερικό και μαγειρεύει ελληνικά. Φτιάξτε τα πασχαλινά κουλουράκια, αλλά και μια ωραία λύση αν σας έχουν περισσέψει πολλά βαμμένα αβγά μετά το Πάσχα: γεμιστά αβγά με αβοκάντο, crème fraiche και μπρικ.

Στο pandespani.com θα βρείτε τον must μεζέ του Πάσχα, τα κοκορετσάκια που βγαίνουν πρώτα στο τραπέζι μέχρι να ψηθεί το αρνί.

Πασχαλινές συνταγές online από site μαγειρικής

Οι συνταγές της παρέας είναι ένα site μαγειρικής με forum, προσωπικά βιβλία συνταγών, συμβουλές και φωτογραφικούς οδηγούς βήμα βήμα. Φυσικά θα βρείτε άπειρες πασχαλινές συνταγές online. Πηγαίνετε σε αυτό το link και επιλέξτε να εμφανίζονται οι συνταγές με σειρά δημοφιλίας, όσο περισσότερο «πιρουνάκια» έχουν δώσει οι αναγνώστες, τόσο πιο επιτυχημένη η συνταγή.

Αν θέλετε φέτος να κάνετε κάτι λιγότερο παραδοσιακό μπορείτε να ψαχουλέψετε το www.food.com ή να χαζέψετε τις εξαιρετικές φωτογραφίες εύκολων και γρήγορων πασχαλινών συνταγών από το site της Martha Stewart και γιατί όχι, να τις δοκιμάσετε. Τα devilled eggs με μήλα, πάντως, είναι πολύ εντυπωσιακά.

easter recipes online 04

Και λίγη διακόσμηση online

Αν ψάχνετε όμορφες αλλά απλές ιδέες για να στολίσετε το πασχαλινό τραπέζι, τα παρακάτω 4 sites θα σας ενθουσιάσουν.

1. diy-decorator.com

easter recipes online 05

2. diy-decorator.com

easter recipes online 06

3. www.hgtv.com/design

easter recipes online 07

4. www.bloglovin.com

easter recipes online 08

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status