Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το come back της Nokia

Το come back της Nokia
ired.gr

Η Nokia, ίσως, επιστρέψει μέσα στο 2016 με νέα, δικά της smartphones.


Η φινλανδική εταιρεία Nokia επιβεβαίωσε στο Mobile World Congress δια στόματος του CEO της, ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην αγορά των smartphones και μάλιστα σύντομα.

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δεν υπάρχει βιασύνη» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. «Θα μπορούσε να συμβεί το 2016, θα μπορούσε να συμβεί και αργότερα.»

nokia is back 01

Η Nokia είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αφού τα τηλέφωνά της αγαπήθηκαν από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η παντοκρατορία της Nokia ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και διήρκεσε περίπου 20 χρόνια. Τα Nokia 3210 και 3310 ήταν τα δημοφιλέστερα κινητά όλων των εποχών, αφού συνδύαζαν χαρακτηριστικά όπως η ανεξάντλητη μπαταρία, τα παιχνίδια, η εσωτερική κεραία, το Τ9, τα προσαρμόσιμα ringtones και η ποικιλία στις προσόψεις.

Διαβάστε επίσης: «Κατηγορεί το iPhone που σκότωσε τη Nokia»

Όταν όμως το 2007 εμφανίστηκε το iPhone, τα Nokia άρχισαν να χάνουν κάτι από τη λάμψη τους και η δημοτικότητα της εταιρείας εξασθένισε. Μη μπορώντας να συμβαδίσει με τις εξελίξεις, η Nokia πούλησε στη Microsoft τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας το 2014 και επικεντρώθηκε σε άλλους τεχνολογικούς τομείς.

nokia is back 02

Από ότι φαίνεται όμως τα σχέδια άλλαξαν. Ευτυχώς, η αναγνωρισιμότητα της μάρκας Nokia εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή στην παγκόσμια αγορά, κάτι που θα μπορούσε να διευκολύνει εξαιρετικά το comeback.

Δείτε το βίντεο για το come back της Nokia εδώ

Διαβάστε επίσης: «Nokia 3210: μπαταρία, αξιοπιστία και …φιδάκι!»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status