Εκτύπωση αυτής της σελίδας

APPLE WATCH: Μάθετε τα πάντα για τις όψεις ρολογιού της συσκευής σας

APPLE WATCH: Μάθετε τα πάντα για τις όψεις ρολογιού της συσκευής σας
ired.gr

To Apple Watch σχεδιάστηκε για να προσαρμόζεται σε πολλά γούστα και στιλ. Δείτε πως:

Προσαρμόστε την εμφάνιση της συσκευής σας Apple Watch, ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε και χρειάζεστε. Επιλέξτε την εμφάνιση, τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά μιας όψης και στη συνέχεια προσθέστε τη νέα δημιουργία στη συλλογή σας. Αλλάξτε την εμφάνιση του Apple Watch ανά πάσα στιγμή ή προσθέστε τις κατάλληλες μικρο-εφαρμογές στη οθόνη του.

 

Αλλαγή όψης

Ενώ βρίσκεστε στην τρέχουσα όψη του ρολογιού, πιέστε την οθόνη της συσκευής σας και σύρετε δεξιά ή αριστερά, ώστε να προβάλλετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές της συλλογής σας. Μόλις συναντήσετε την επιθυμητή, απλά αγγίξτε την.

Διαβάστε επίσης: Οθόνη Κλειδώματος: Αυτόματο κλείδωμα και ορισμός συνθηματικού

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μερικές εξαιρετικές μικρο-εφαρμογές - σε κάποιες από τις όψεις, ώστε να παρακολουθείτε για παράδειγμα τις τιμές των μετοχών, την πρόγνωση του καιρού ή πληροφορίες τρίτων εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας.

Προσαρμογή της όψης του Apple Watch

  • Καθώς εμφανίζεται η πρόσοψη του Apple Watch, πιέστε την οθόνη κι επιλέξτε προσαρμογή.
  • Σύρετε την οθόνη προς τα αριστερά για να δείτε τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και χρησιμοποιήστε την ψηφιακή κορόνα, για να αλλάξετε ρυθμίσεις.
  • Εάν η συγκεκριμένη όψη προσφέρει complications (πολυπλοκότητες) θα εμφανιστούν στην τελευταία σελίδα της οθόνης.
  • Αγγίξτε για επιλογή και ρυθμίστε με την ψηφιακή κορόνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε πάνω δεξιά τον καιρό και στο κέντρο το Ημερολόγιο.
  • Μόλις ολοκληρώσετε τις αλλαγές, πιέστε την ψηφιακή κορόνα για να αποθηκευτούν και αγγίξτε την όψη για να την ορίσετε ως την κύρια.

Διαβάστε επίσης: Quick Tip: Ανοικτή ακρόαση by default για όλες τις κλήσεις

apple watch faces 01

Προσθήκη complications από άλλες εφαρμογές

Εκτός από τα προ-εγκατεστημένα complications τα οποία προβάλλουν πληροφορίες για τον καιρό, τις τιμές μετοχών, ή τις φάσεις της σελήνης, μπορείτε να προσθέσετε και από πολλές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών του App Store. Για να είναι διαθέσιμα τα complications, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch από τη συσκευή σας iPhone και στην ενότητα “το ρολόι μου”, αγγίξτε “Πολυπλοκότητες”.

  • Πρoσθέστε μία προσαρμοσμένη όψη στη συλλογή σας
  • Συλλέξτε μια προσαρμόσιμη όψη, ακόμη και εάν είναι μια διαφορετική έκδοση μίας υπάρχουσας.
  • Πιέστε την οθόνη, σύρετε τις σελίδες προς τα δεξιά και αγγίξτε το εικονίδιο “+” (Νέα όψη).

Σύρετε την οθόνη προς τα επάνω ώστε να επιλέξετε την εμφάνιση που επιθυμείτε και αγγίξτε για επιλογή. Στη συνέχεια μπορείτε να την προσαρμόσετε.

Διαβάστε επίσης: Προσθέστε μία ιστοσελίδα στην αρχική οθόνη του iPhone

Διαγραφή όψης από τη συλλογή σας

Εάν έχετε βαρεθεί να βλέπετε μία από τις όψεις που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Apple Watch, μπορείτε να τη διαγράψετε. Έχοντας στην οθόνη την όψη του ρολογιού, πιέστε την και αναζητήστε την όψη που επιθυμείτε να διαγράψετε.

Σύρετέ τη προς τα επάνω και στη συνέχεια αγγίξτε, “Διαγραφή”. Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε αργότερα μια παρόμοια όψη, όποτε το θελήσετε.

Προώθηση χρόνου

Εάν θέλετε να ορίσετε προωθημένη ώρα, για να μην αργείτε στα ραντεβού σας, ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας Apple Watch, αγγίξτε “Ώρα” στη συνέχεια “+0λ.” Με τη χρήση της ψηφιακής κορόνας, ορίστε τα λεπτά που θέλετε να προωθήσετε έως και 59 λεπτά.

Η αλλαγή αυτή θα επηρεάζει μόνο την ώρα που εμφανίζεται και δεν θα έχει καμία επίδραση στις υπενθυμίσεις, στην ώρα εμφάνισης των γνωστοποιήσεων, ή στο παγκόσμιο ρολόι.

από DINFUN

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status