Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S7

Πρώτη παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy S7
ired.gr

Ας δούμε λοιπόν τι έχει να προσφέρει το Samsung Galaxy S7

Ο Φεβρουάριος σχεδόν τελείωσε και το Mobile World Congress της Βαρκελώνης πραγματοποιήθηκε. Το σημαντικότερο νέο που μας έφερε, ήταν η επίσημη ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S7.

Το Samsung Galaxy S7 έχει να αποδείξει πολλά, όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν και όπως φαίνεται με μια πρώτη ματιά, τα καταφέρνει καλά.

Πώς θα γίνει ανταγωνιστικό το Samsung Galaxy S7?

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η Quad HD Super AmoLed οθόνη του, η οποία όπως δηλώνει η Samsung, είναι η καλύτερη της αγοράς. Και πρέπει να πω, ότι φαίνεται άκρως εντυπωσιακή.

samsung review 01

Μια μεγάλη καινοτομία, είναι η συμβατότητά του με το Gear VR, το οποίο είναι headset εικονικής πραγματικότητας, σχεδιασμένο ειδικά για το Samsung Galaxy S7. Η Samsung υποστηρίζει ότι στο Gear VR θα υπάρχουν μοναδικές εφαρμογές, διαθέσιμες μόνο για το Samsung Galaxy S7!

samsung review 02

Επίσης, ένα πολύ καινούργιο και χρήσιμο χαρακτηριστικό, είναι το always on display. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις σας, χωρίς να “ξυπνάτε” τη συσκευή σας, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε και μπαταρία.

Πολύ σημαντική, φαίνεται να είναι και η βελτίωση της κάμερας του Samsung Galaxy S7, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επίσης, πολύ σημαντική είναι και η επιστροφή της κάρτας SD, που ήταν πάγιο αίτημα των χρηστών συσκευών της Samsung. Και παρότι η ταχύτητα εγγραφής της κάρτας SD είναι πιο μικρή, η δυνατότητα να υπερδιπλασιάσετε την χωρητικότητα της συσκευής σας, είναι κάτι το θετικό.

samsung review 03

Ακόμα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό μέχρι τα 1,5 μέτρα βάθος, το οποίο επιτρέπει να το πάρετε άφοβα μαζί σας στην παραλία ή να το χρησιμοποιήσετε όταν βρέχει.

Στο κομμάτι του hardware, το Samsung Galaxy S7 δείχνει εξίσου εντυπωσιακό, με βελτιωμένο επεξεργαστή, μνήμη RAM και μεγαλύτερη μπαταρία.

Συνολικά φαίνεται μια πολύ καλή συσκευή, που αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. Πέρα όμως από τα χαρακτηριστικά, πιστεύω ότι αξίζει στην Samsung ένα μεγάλο μπράβο, γιατί δεν δίστασε να πρωτοπορήσει και να ρισκάρει και θεωρώ ότι κάθε τέτοια προσπάθεια πρέπει να επικροτείται.

7 συναρπαστικά Smartphones για το 2016

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status