Free Apps of the Day: AceCam Bokeh Pro, Gutenberg Books και Trigraphy (23/02)

Free Apps of the Day: AceCam Bokeh Pro, Gutenberg Books και Trigraphy (23/02)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS. Αποκτήστε αριστουργήματα της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς με το Gutenberg Books.

AceCam Bokeh Pro

by Nine Curves

Καλημέρα! ξεκινάμε με ένα app που προσθέτει καρδούλες και άλλα συναφή στις φωτογραφίες μας. Επιλέγουμε εφέ (κάποια από αυτά παραείναι γκλάμορους) και στη συνέχεια επιλέγουμε τα σημεία της φωτογραφίας που θέλουμε να τα αφαιρέσουμε. Απλό και πολύ “εύκολο". Καλό είναι να υπάρχει στο folder μας “Photos”.

free iphone apps 23 feb 01

Μέγεθος: 41,1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.1

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Gutenberg Books *ired Editor’s Choice

by Pentaloop

Σίγουρα θα έχετε ακουστά το “Project Gutenberg”. Ο Ιωάννης Γουτεμβέργιος γεννήθηκε περίπου το 1400 στη Γερμανία (Mainz) και εισήγαγε την τυπογραφία στην Ευρώπη. Εις μνήμην του, το Project Gutenberg ψηφιοποιεί παγκόσμια αριστουργήματα και τα διαθέτει δωρεάν μέσω του διαδικτύου. Ασφαλώς μιλάμε για τίτλους χωρίς πνευματικά δικαιώματα, αλλά τα μεγαλύτερα διαμάντια είναι πλέον copyright-free. Πραγματικά, αν αρχίσετε να παρατηρείτε τα διαθέσιμα βιβλία, θα “χαθείτε” σε έναν μαγικό κόσμο. Φυσικά, μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω της εφαρμογής. Δυστυχώς, αν εισάγουμε ελληνικό όρο στην αναζήτηση, αυτή δεν λειτουργεί. Αν ψάχνετε ελληνικά βιβλία, ξεκινήστε με τον όρο “Greek”. Απλά, έξοχο!

free iphone apps 23 feb 02

Μέγεθος: 27,7 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Trigraphy

by Nixes

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε ψηφιακή τέχνη (digital art). Η εφαρμογή χρησιμοποιεί αλγόριθμους και μετατρέπει τις φωτογραφίες μας σε αρκετά περίεργες εκδόσεις τους. Ακούγεται (ή τελοσπάντων διαβάζεται) “κάπως”, αλλά αν αν δοκιμάσετε το app θα καταλάβετε τι εννοώ. Αναλόγως της υπομονής και της φαντασίας μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε αριστουργήματα ή και τερατουργήματα. Ρίξτε στο Trigraphy μια ματιά...

Καλή συνέχεια!

free iphone apps 23 feb 03

Μέγεθος: 107 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.2

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »