Free Apps of the Day: Iron Quest, MovieSpirit και Status Art (20/02)

Free Apps of the Day: Iron Quest, MovieSpirit και Status Art (20/02)
ired.gr

Κατεβάστε σε προσφορά, δωρεάν, τρεις εφαρμογές για iOS, συνολικής αξίας 10€. Αλλάξτε το menu bar του iPhone με το “Status Art”.

Iron Quest

by ZealTopia Interactive

Καλημέρα! Πρώτη μας πρόταση ένα παιχνιδάκι για τους φαν της υπέροχης εποχής που βασίλευαν τα 8 bits. Το Iron Quest, σαν ένα παιχνίδι βγαλμένο από την εποχή του Spectrum εστιάζει στο story και στο gameplay. Vintage γραφικά, συμπαθητικός “μονοφωνικός” ήχος και ατμόσφαιρα 80’s είναι οι πρωταγωνιστές. Σκοπός μας είναι να συλλέξουμε όσα υλικά μπορούμε περισσότερα και να κατασκευάσουμε δυνατά όπλα για να κερδίσουμε τις σκοτεινές δυνάμεις. Όπως όλα τα παιχνίδια που πραγματικά αξίζουν, χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Full game, χωρίς αγορές μέσα από την εφαρμογή.

free iphone apps20 feb 01

Μέγεθος: 25,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

MovieSpirit

by Jacky Wu

Αν θέλετε να δημιουργείτε videos επαγγελματικού επιπέδου και το iMovie δεν σας βόλεψε, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το MovieSpirit. Είναι ισχυρό, εύκολο στη χρήση του και με το περιβάλλον εργασίας του μπορούμε εύκολα να ανακατατάξουμε τα στοιχεία του project μας. Οι φαν του video editing θα το ευχαριστηθούν.

free iphone apps20 feb 02

Μέγεθος: 59,4 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 7€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Status Art

by Monkey Taps

Με αυτό το app, μπορούμε να αλλάξουμε το look της menu bar της συσκευής μας. Επιλέγουμε τη φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσουμε για background, το σχέδιο που μας ενδιαφέρει και η εφαρμογή αποθηκεύει μία νέα φωτογραφία την οποία και μπορούμε να ορίσουμε ως wallpaper. Προσοχή, για να είναι τα αποτελέσματα ικανοποιητικά, θα πρέπει τα χρώματα της φωτογραφίας του wallpaper που θα επιλέξουμε, να ταιριάζουν με το menu bar design. Με λίγες δοκιμές, μπορούμε να αλλάξουμε πετυχημένα αλλά και καλαίσθητα την όψη του menu bar της συσκευής μας.

Καλό Σαββατόβραδο, καλά να περάσετε!

free iphone apps20 feb 03

Μέγεθος: 5,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!