Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωτότυπο smartphone με πλήρως εύκαμπτη οθόνη - Galaxy 92 #71

Πρωτότυπο smartphone με πλήρως εύκαμπτη οθόνη - Galaxy 92 #71
ired.gr

Το τεχνολογικό μονόλεπτο του Galaxy 92 από τους ειδικούς του ired.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές καινοτομίες, στον χώρο των smartphones παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Queens University του Καναδά.

Ο λόγος γίνεται για το ReFlex, το πρωτοποριακό smartphone με απόλυτα εύκαμπτη οθόνη. Το ReFlex περιλαμβάνει εύκαμπτη οθόνη LG OLED με ανάλυση 720p και “τρέχει” με λειτουργικό Android.

Η λειτουργικότητα αυτής της οθόνης, είναι πραγματικά μοναδική και οι δυνατότητες απεριόριστες. Αν απλά λυγίσετε την οθόνη σας, μπορείτε να γυρίσετε τις σελίδες ενός Ebook ή να ρυθμίσετε την εκτίναξη στο αγαπημένο σας Angry Birds.

Πραγματικά δεν είχα σκεφτεί ποτέ πόσο λειτουργικό θα ήταν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό, αλλά εφόσον το δείτε θα το αγαπήσετε. Χρειάζεται μόνο μια ματιά σε αυτή την οθόνη, για να καταλάβετε πόσες επιλογές θα “ανοίξουν” στον χώρο της τεχνολογίας.

Δυστυχώς, το ReFlex ακόμα δεν υπάρχει στην αγορά, είναι απλά ένα πρωτότυπο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η τεχνολογία αυτή, πρόκειται να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό σε 5 περίπου χρόνια.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ξέρω σίγουρα, ότι σε 5 χρόνια θα βρίσκομαι στην ουρά για να αγοράσω την πρώτη συσκευή που θα κυκλοφορήσει!

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status