Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόσο επιτυχημένα είναι τελικά τα iMessages?

Πόσο επιτυχημένα είναι τελικά τα iMessages?
ired.gr

Ο αριθμός των iMessages που στέλνονται, ανά δευτερόλεπτο, είναι πραγματικά εντυπωσιακός!

Εάν είστε χρήστης συσκευής της Apple, ξέρω ότι τα χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως άλλωστε και εγώ. Όμως πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των ανθρώπων που τα χρησιμοποιεί;

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τα iMessages, τα οποία δείχνουν να σπάνε κάθε ρεκόρ δημοτικότητας!

Μεγαλώνει η ψαλίδα ανάμεσα στην Samsung και την Apple;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, o Eddy Cue, αντιπρόεδρος της ανάπτυξης software της Apple, δήλωσε ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, στέλνονται περίπου 200.000 iMessages!

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα νούμερο που ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Περίμενα ότι τα iMessages ήταν δημοφιλή, αλλά δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Αυτό αποδεικνύει ότι πλέον τα iMessages, είναι ένας από τους πιο συχνούς τρόπους επικοινωνίας παγκοσμίως.

imessages sent 02

Υπάρχουν και άλλα apps (Viber, WhatsApp), τα οποία παρέχουν δωρεάν επικοινωνία και την δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών και βίντεο, ο κόσμος όμως φαίνεται ότι προτιμάει τα iMessages. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να χειριστεί τα iMessages, μέσα από το οικοσύστημα της Apple.

Πόσες φορές έχετε στείλει ένα μήνυμα από το iPhone σας και η απάντηση σας έρχεται από ένα iPad ή MacBook; Ταχύτατα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να μπει κανείς σε άλλα προγράμματα, μπορεί να επικοινωνήσει μέσα από οποιαδήποτε συσκευή της Apple.

imessages sent 01

Το μοναδικό αρνητικό που μπορώ να βρω, είναι ότι ως γνωστόν, τα iMessages, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από χρήστες συσκευών της Apple, αλλά η τεράστια καθημερινή χρήση τους, δείχνει πως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την επιτυχία της υπηρεσίας.

Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που πάρα πολλοί χρήστες Android, στρέφονται μαζικά στην Apple.

iOS vs Android: ο πόλεμος τελειώνει

Χρησιμοποιώ τα iMessages, από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκαν και πρέπει να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την λειτουργικότητά τους και την ευχρηστία τους.

Τι να πω, άντε και στο 1.000.000!

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status