Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Special Monday” Free Apps of the Day: Audio Tool, Piano Dust Buster, Easy Downloader Pro, Iron Heart: Steam Tower TD & Text Reader Scan Pro 2 (15/02)

“Special Monday” Free Apps of the Day: Audio Tool, Piano Dust Buster, Easy Downloader Pro, Iron Heart: Steam Tower TD & Text Reader Scan Pro 2 (15/02)
ired.gr

Διαλέξαμε προσεκτικά 5 δωρεάν εφαρμογές, συνολικής αξίας 16€. Μετατρέψτε τα videos της βιβλιοθήκης σας σε Live Photos, πανεύκολα, με το “Audio Tool”

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Σήμερα, επιλέξαμε προσεκτικά πέντε εφαρμογές που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα γούστων και ενδιαφερόντων. Audio extraction, παιχνίδια, μουσική για τους μικρούς μας φίλους, download manager αλλά και μία εφαρμογή “σκαναρίσματος”. Πάμε;

Audio Tool

by MobiLab

Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που σας είχαμε προτείνει και πάλι πριν λίγους μήνες. Είχαμε δει πως μπορούμε να εξάγουμε τον ήχο από τα βίντεό μας. Πλέον, προστέθηκε και η δυνατότητα να μετατρέπουμε videos σε Live Photos. Κρατήστε μόνο αυτό. Αγνοήστε αγορές μέσα από την εφαρμογή, επιλέξτε video, το εικονίδιο “+” και αποθηκεύστε το ως Live Photo.

free iphone apps 15 feb 01

Μέγεθος: 23,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 9.1

Ηλικίες: 17+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Piano Dust Buster

by Joy Tunes

Περνάμε σε ένα app που αν και προτείνεται για όλες τις ηλικίες αλλά και για καθηγητές μουσικής, εμείς το προτείνουμε για τους μικρούς μας φίλους. Και πάλι, αγνοήστε τα in-app purchases, υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα δωρεάν κομμάτια. Επιλέξτε αν θα χρησιμοποιήσετε το “εικονικό” πιάνο ή αν θα παίξετε με πραγματικό, αν διαθέτετε (σε αυτή την περίπτωση η εφαρμογή “ακούει” μέσω του μικροφώνου). Πατήστε την κατάλληλη νότα την κατάλληλη στιγμή και παίξτε πασίγνωστες μελωδίες.

free iphone apps 15 feb 02

Μέγεθος: 93,8 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Easy Downloader Pro

by Juan Ramon Rivero

Να και ένας καλός download manager σε προσφορά! Κατεβάστε αρχεία από το διαδίκτυο, δείτε on the fly τα media που επιλέξατε, ακόμα και αν είναι μέσα σε συμπιεσμένα αρχεία. Δεν κατάφερα να το κάνω να κατεβάσει τραγούδια από το YouTube (αν είχε προκύψει σοβαρή, δωρεάν και αξιόπιστη λύση θα το είχαμε βγάλει “έκτακτο”), αλλά μπορεί με πολύ ψάξιμο να γίνεται (κυρίως με τη βοήθεια της επιλογής “Get page links”). Αν κάποιος αναγνώστης μας το καταφέρει με αυτό το app, ας ενημερώσει. Σε κάθε περίπτωση ένας καλός download manager χρειάζεται στη συλλογή μας, ειδικά αν είναι και free.

free iphone apps 15 feb 03

Μέγεθος: 31 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 17+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 2€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Iron Heart: Steam Tower TD

by 8Floor

Φτάνει με τα downloads, περνάμε σε καλό παιχνιδάκι με πολύ ωραία μουσική. Υπερασπιστείτε τους ανθρώπους σας από τους εχθρούς που θέλουν να τους πάρουν για σκλάβους. Παιχνίδι με καλό ήχο, αγορές που θα αγνοήσουμε, ποικιλία “κακών” και το “tower defensive gaming” καλά κρατεί! Αν και στη σελίδα του παιχνιδιού στο App Store αναγράφεται πως είναι και στην Ελληνική γλώσσα, δυστυχώς, κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει.

free iphone apps 15 feb 04

Μέγεθος: 136 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Text Reader Scan Pro 2

by Guyverson Junior Vernous

Επιλέξτε ή συλλάβετε μια φωτογραφία. Μετά, “σημειώστε” το ακριβές πλαίσιο που σας ενδιαφέρει (δεν είναι ανάγκη να είναι τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο”) και αποθηκεύστε (ή μοιραστείτε) μόνο αυτό. Κάνει ό,τι υπόσχεται.

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη!

free iphone apps 15 feb 05

Μέγεθος: 136 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 6.0

Ηλικίες: 9+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 7€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!


Συνήθως οι προσφορές αυτές είναι αναπάντεχες, όπως και οι αλλαγές στην τιμή των εφαρμογών. Τις περισσότερες φορές η διάρκεια των προσφορών είναι 1-2 ημέρες, αλλά οι εταιρίες σπάνια μας ενημερώνουν επισήμως. Εάν γνωρίζουμε την διάρκεια της προσφοράς την αναφέρουμε στην σύντομη περιγραφή της εφαρμογής.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη εάν οι προσφορές λήξουν, ακόμη και εντός της ημέρας!

1 Audio Tool

by MobiLab

 free iphone apps 15 feb 06

Κατεβάστε δωρεάν το Audio Tool

2 Piano Dust Buster

by Joy Tunes

 free iphone apps 15 feb 07

Κατεβάστε δωρεάν το Primo Water

3 Easy Downloader Pro

by Juan Ramon Rivero

 free iphone apps 15 feb 08

Κατεβάστε δωρεάν το Easy Downloader Pro

4 Iron Heart: Steam Tower TD

by 8Floor

 free iphone apps 15 feb 09

Κατεβάστε δωρεάν το Iron Heart: Steam Tower

5 Text Reader Scan Pro 2

by Guyverson Junior Vernous

 free iphone apps 15 feb 10

Κατεβάστε δωρεάν το Text Reader Scan Pro 2

από Kostthem

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status