H Apple δίνει περισσότερη έμφαση στο Apple Watch

H Apple δίνει περισσότερη έμφαση στο Apple Watch
ired.gr

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στην Apple για το Apple Watch!

Η Apple φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει σε βελτιώσεις στο γνωστό πλέον Apple Watch, αφού έχει βγάλει αγγελία για εύρεση νέου software engineer, στο τμήμα που το αναπτύσσει.

Πατέντα για οθόνη χωρίς άγγιγμα από την Apple

apple watch priority 01

Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται κάποιον για να δημιουργήσει νέα Complications και πιο ενδιαφέροντα Clock Faces. Κοινώς, πάνω στα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του Apple Watch!

Ο εν λόγω υποψήφιος, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία στο software development, να διαθέτει μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια καθώς και να είναι ικανός να λειτουργήσει στα στενά χρονικά πλαίσια της Apple.

Με λίγα λόγια, ψάχνουν κάποιον έμπειρο και υπεύθυνο, για να μπορέσει να τους βοηθήσει άμεσα και να εμπλουτίσει με τις ιδέες του το Apple Watch.

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε κάποιο update, το οποίο θα μας δώσει πολλές επιλογές, για να διαμορφώσουμε το Apple Watch μας. Και για να είμαι ειλικρινής, χαίρομαι, αφού ποτέ δεν υπάρχει η έννοια υπερβολικό customization!

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε χρονικά το επόμενο update στο Apple Watch, αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα μας προσφέρει περισσότερες επιλογές από αυτό του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο μεγάλο update, μας προσφέρθηκαν 3 καινούργια Clock Faces, 2 διαφοροποιήσεις στο Photo Album και το Time-Lapse.

Οθόνη Κλειδώματος: Ορισμός Ταπετσαρίας στη συσκευή iPhone ή iPad

apple watch priority 02

Λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αφού η Apple δεν συνηθίζει να σχολιάζει τις διάφορες φήμες. Σίγουρα όμως θα πάρουμε μια πρώτη ιδέα για τα πλάνα της Apple τον Μάρτιο, που πιθανότατα θα γίνει η ανακοίνωση του iPhone 5se και του iPad Air 3.

Προσωπικά πάντως, θα ήθελα να δω περισσότερο support στο Apple Watch, γιατί θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα, η οποία όμως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στο τελικό της στάδιο.

από Karadryan