Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Quick Tip: Ανοικτή ακρόαση by default για όλες τις κλήσεις

Quick Tip: Ανοικτή ακρόαση by default για όλες τις κλήσεις
ired.gr

Αν δεν σας περισσεύει ούτε ένα ...χέρι, για να απαντήσετε σε μια εισερχόμενη κλήση στο iPhone, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας έτσι ώστε όλες οι κλήσεις να αναπαράγονται σε ανοιχτή ακρόαση.

Η προεπιλεγμένη ρύθμιση στο iPhone για τις εισερχόμενες κλήσεις είναι να αναπαράγονται μέσω του ενσωματωμένου ακουστικού. Φυσικά και δεν πρόκειται για καμία πρωτοτυπία: έτσι ακριβώς λειτουργούν όλες οι τηλεφωνικές συσκευές.

Όμως, αν έχετε iPhone, έχετε εναλλακτική. Μπορεί να χρειαστεί να την εφαρμόσετε σε περίπτωση που λαμβάνετε πολλές κλήσεις ή οι καθημερινές σας δραστηριότητες απαιτούν και τα δύο χέρια σας και αδυνατείτε να κρατάτε το τηλέφωνο στο αυτί σας.

speaker incoming calls iphone 03

Ένα ζευγάρι ακουστικά ή ακόμη και ένα ακουστικό Bluetooth είναι άριστες λύσεις, αλλά αν δεν έχετε τον εξοπλισμό, μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε το iPhone σας για να αναπαράγει αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις μέσω της ανοιχτής ακρόασης. Έτσι δεν θα χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση.

Πώς να ρυθμίσετε τη λειτουργία Ανοιχτής Ακρόασης ως προεπιλογή για τις κλήσεις στο iPhone

Στο iPhone σας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Γενικά > Προσβασιμότητα.

Στην ενότητα Αλληλεπίδραση, επιλέξτε Δρομολόγηση ήχου κλήσης.

Στη συνέχεια μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη δρομολόγηση από αυτόματη σε Ηχείο. Έτσι, όταν βγείτε από την εφαρμογή, οποιαδήποτε εισερχόμενη κλήση θα αναπαράγεται μέσω του ηχείου.

speaker incoming calls iphone 01

Αν, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, θέλετε να μιλήσετε πιο prive, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε την ανοιχτή ακρόαση για την τρέχουσα κλήση, πατώντας το εικονίδιό της.

speaker incoming calls iphone 02

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι:

Αυτή η ρύθμιση επηρεάζει επίσης τις κλήσεις που πραγματοποιείτε μέσω FaceTime ήχου.

Η ρύθμιση δεν σας προσφέρει καμία προστασία της συνομιλίας αφού οποιοσδήποτε βρίσκεται κοντά σας θα μπορεί να σας ακούσει.

Μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση, σε περίπτωση που το ακουστικό της συσκευής χρειάζεται επισκευή.

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status