Τι θα θέλαμε να δούμε στο επερχόμενο iPad Air 3.

Τι θα θέλαμε να δούμε στο επερχόμενο iPad Air 3.
ired.gr

Θα είναι το νέο iPad Air 3 ένα “iPad Pro mini”?

Ο Μάρτιος πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν, η Apple θα ανακοινώσει το καινούργιο iPad Air 3. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς το περιμένετε εναγωνίως και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό.

Άλλωστε, λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα ωραίο βιβλίο στο iPad, μπροστά στο τζάκι, για να περάσει κανείς ένα όμορφο χειμωνιάτικο βράδυ.

Όμως οι απαιτήσεις μας από το καινούργιο iPad Air 3 είναι αρκετά υψηλές, αφού το προηγούμενο μοντέλο μας ήρθε το 2014 και έχει προηγηθεί και το iPad Pro, το οποίο ίσως να μας κακόμαθε λιγάκι.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να δω στο καινούργιο iPad Air 3, είναι τα παρακάτω:

Υποστήριξη για Apple Pencil

ipad air 3 rumors 02

Πολλοί έχουν μιλήσει εναντίον του, εγώ όμως το θεωρώ καταπληκτικό. Με το Apple Pencil, μπορώ να γράφω και να σχεδιάζω, με ταχύτητα και ακρίβεια. Πείτε με υπερβολικό, αλλά το θεωρώ απαραίτητο.

Διαβάστε ακόμα: Θα είναι το 3D Touch το νέο Home Button;

4 ηχεία για στερεοφωνικό ήχο

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω γιατί. Είτε για μουσική, είτε για βίντεο ή ταινίες, θέλω το iPad μου, να έχει πολύ καλό ήχο!

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία

Καταλαβαίνω ότι μεγαλύτερη μπαταρία, σημαίνει μεγαλύτερο βάρος. Προσωπικά, δεν με πειράζει, θέλω να μπορώ να μεταφέρω το iPad μου συνέχεια μαζί μου, χωρίς να ασχολούμαι συνέχεια με την φόρτισή του.

Επιλογή για 256GB χωρητικότητα

Όσοι χρησιμοποιούν το iPad τους καθημερινά, πιστεύω ότι συμφωνούν. Όσο μεγαλύτερη χωρητικότητα, τόσο καλύτερα! Για μένα, απλά δεν υπάρχει η έννοια αρκετός αποθηκευτικός χώρος!

Θα πρέπει να περιμένουμε τον Μάρτιο για να μάθουμε ακριβώς, τι θα περιλαμβάνει ακριβώς το iPad Air 3, αλλά μέχρι τότε μπορούμε απλά να ελπίζουμε.

ipad air 3 rumors 01

Αφήστε μας τα σχόλιά σας και πείτε μας και εσείς, τι ακριβώς θα θέλατε από το νέο iPad Air 3!

Δείτε ακόμα: Πως θα είναι το επερχόμενο iPad Air 3;

από Karadryan