Στις 15 Μαρτίου το Apple Press Event

Στις 15 Μαρτίου το Apple Press Event
ired.gr

«Κλείδωσε» η ημερομηνία για το Apple Event του Μαρτίου. «Θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη» για όλους τους Apple fans.

Σύμφωνα με αναφορές στο 9to5Mac και στο BuzzFeed News, η Apple έχει αποφασίσει την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event που όλοι περιμένουν. Το νέο iPhone 5se και το iPad Air 3 θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό στα μέσα Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στις 15 του Μάρτη.

Η Apple σχεδιάζει να επαναφέρει στην αγορά μια συσκευή με μέγεθος οθόνης 4 ιντσών, αντικαθιστώντας το iPhone 5s με το iPhone 5se. Το νέο smartphone θα έχει επεξεργαστή Α9, βελτιωμένη κάμερα, υποστήριξη για Live Photos και το Apple Pay. Όσον αφορά το εξωτερικό περίβλημα αλλά και την τιμή, το νέο smartphone θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το iPhone 5s. Οι τιμές, πιθανότατα, θα ξεκινούν από 450$ για τα 16GB ενώ θα κυκλοφορήσει και μοντέλο 64GB.

apple event 15 march

Το νέο iPad Air 3 θα περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά του iPad Pro, όπως βελτιωμένα ηχεία και ένα Smart Connector για χρήση αξεσουάρ όπως το πληκτρολόγιο του Pro. Θα πρόκειται για το πρώτο update της γραμμής tablet των 9,7 ιντσών από τον Οκτώβριο του 2012, όταν εμφανίστηκε το iPad Air 2. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο iPad ίσως έχει ένα LED flash στο πίσω μέρος, κάτι που θα προστεθεί για πρώτη φορά στα iPad.

apple event 15 march 02

Η Apple αναμένεται επίσης να εισάγει νέα χρωματιστά λουράκια για το Apple Watch Sport αλλά και μια εντυπωσιακή σειρά από Hermes λουράκια και μια μαύρη έκδοση του Milanese Loop για το Space Black Apple Watch.

Διαβάστε επίσης: «Γιατί ένα μικρό iPhone θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο μεγάλο για την Apple;»

Από mirelen.