Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν είσαι διάσημος, αυτό φαίνεται στο Κέντρο Γνωστοποιήσεών σου

Αν είσαι διάσημος, αυτό φαίνεται στο Κέντρο Γνωστοποιήσεών σου
ired.gr

Έτσι θα «έτρεχαν» οι ειδοποιήσεις σας αν είχατε 8 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Δεν νοείται τη σήμερον ημέρα να είσαι διάσημος και να μην έχεις το δικό σου feed στο Instagram. Μάλιστα, οι περισσότεροι για να ευχαριστήσουν τα εκατομμύρια των followers τους, αναρτούν φωτογραφίες με τους ίδιους και όχι από τους ίδιους, όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί στο Instagram.

Παλαιότερα, είχαμε δημοσιεύσει ένα σχετικό θέμα με τους δέκα λογαριασμούς με τους περισσότερους followers. Και όταν μιλάμε για εκατομμύρια followers, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι ιδιοκτήτες των λογαριασμών αυτών έχουν απενεργοποιήσει τα Push Notifications στα τηλέφωνά τους.

Διαβάστε επίσης: «Ποιος έχει τους πιο πολλούς ακολούθους στο Instagram;»

O Ολλανδός ποδοσφαιριστής Demy de Zeeuw διαχειρίζεται ένα λογαριασμό ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος στο Instagram, τον @433, τον οποίο ακολουθούν 8 εκατομμύρια οπαδοί, οι οποίοι προσελκύονται από τα videos και τις φωτογραφίες τις οποίες ποστάρει, κάνουν σχόλια και φυσικά πατάνε Like.

instagram notifications 01

Μια ημέρα, λοιπόν, ο Demy, ενώ έπινε τον καφέ του και απολάμβανε την παρέα της οικογένειάς του (παιδικές φωνές ακούγονται στο background) αποφάσισε να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στο iPhone του, λίγο πριν ανεβάσει μια νέα φωτογραφία. Αμέσως μετά, κατέγραψε σε video το πώς είναι να είσαι τόσο διάσημος στο Instagram. Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο εδώ, όπως το ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook:

 

When you post epic content on instagram.com/433 8 million followers, this is how your pushnotification will look like.. ☕

Παρατηρήστε στο 0:17, πώς το τηλέφωνο σταματάει για μισό δευτερόλεπτο, σαν να θέλει να πάρει μια βαθιά αναπνοή!!

instagram notifications 02

Και να φανταστείτε ότι ο Demy δεν είναι και από τους πιο διάσημους στο Instagram. Για παράδειγμα, η Taylor Swift έχει σήμερα 62.5 εκατομμύρια οπαδούς και πάνω από 1 εκατομμύριο Like για κάθε φωτογραφία που μοιράζεται με τους οπαδούς της.

Διαβάστε επίσης: «Πώς θα ανεβάσετε στο Instagram μη τετραγωνισμένες φωτογραφίες»

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status