Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα καλύτερα δωρεάν ταξιδιωτικά apps για iPhone και iPad!

Τα καλύτερα δωρεάν ταξιδιωτικά apps για iPhone και iPad!
ired.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ταξιδέψετε, είναι με το iPhone σας!

Τα ταξίδια εντός ή εκτός Ελλάδας είναι σίγουρα διασκεδαστικά, αλλά οργανώνονται δύσκολα. Ξενοδοχεία, μεταφορικά, συγκοινωνίες και πολλές φορές διαφορετική γλώσσα, είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν ταξιδέψετε.

Παρακάτω θα σας παραθέσω μερικά apps που θα σας διευκολύνουν τη ζωή και θα σας αφήσουν να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς πολλές έγνοιες!

Foursquare

ios travel apps 01

Το Foursquare διαθέτει μια εντυπωσιακή πληθώρα επιλογών για το τι να κάνετε, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και να βρεθείτε.

Μπορείτε να βρείτε μουσεία, εστιατόρια και καφέ σε όλο τον πλανήτη. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Foursquare είναι ότι όλες οι προτάσεις του, γίνονται με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Προτείνω να το “ρωτήσετε” πριν επισκεφθείτε κάποια περιοχή, για να ξέρετε ακριβώς τι επιλογές έχετε πριν καν βρεθείτε εκεί!

Το Foursquare διατίθεται δωρεάν εδώ.

Google Maps

ios travel apps 02

Το πασίγνωστο Google Maps είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε οπουδήποτε θέλετε να πάτε. Διαθέτει φοβερή ακρίβεια και σας ενημερώνει για την ώρα που θα χρειαστείτε να πάτε κάπου, υπολογίζοντας ακόμα και την κίνηση του δρόμου.

Το Google Maps σας δίνει απλές οδηγίες, συνήθως με χρωματικό κώδικα, ακόμα και όταν θέλετε να περπατήσετε την διαδρομή.

Υπάρχει και επιλογή να κατεβάσετε τον χάρτη της περιοχής πριν πάτε στον προορισμό σας, για να το λειτουργήσετε χωρίς σύνδεση.

Θα βρείτε το Google Maps εντελώς δωρεάν εδώ.

Δείτε ακόμα: 101 δωρεάν παιχνίδια για iPhone και Android για το 2016

App in the Air

ios travel apps 03

To App in the Air είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας πριν ταξιδέψετε αεροπορικά. Μπορείτε να δείτε πως είναι τα πράγματα στο αεροδρόμιο πριν καν φτάσετε.

Το app σας ενημερώνει ακόμα και για τον χρόνο που θα χρειαστείτε στο check in, για να ξέρετε ακριβώς τι ώρα πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο.

Επίσης κρατάει σε ιστορικό, όλες τις πτήσεις που έχετε πραγματοποιήσει. Έτσι θα θυμάστε την ημερομηνία του ταξιδιού που είχατε κάνει, καθώς και πόσα χιλιόμετρα έχετε ταξιδέψει στο σύνολο με αεροπλάνο.

Το App in the Air διατίθεται δωρεάν εδώ.

Airbnb

ios travel apps 04

Έχετε βαρεθεί να μένετε σε ξενοδοχείο όταν ταξιδεύετε? Τότε είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε το Airbnb.

Με το Airbnb, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους, οι οποίοι θα σας νοικιάσουν ένα σπίτι για μερικά βράδια. Πιστέψτε με, είναι φανταστική εμπειρία. Είναι ο μοναδικός τρόπος να κάνετε μέρος του ταξιδιού σας, τον χώρο διαμονής σας!

Πριν κλείσετε ένα ξενοδοχείο, δώστε μια ευκαιρία και στο Airbnb, ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Για δωρεάν download πατήστε εδώ.

Uber

ios travel apps 05

Το Uber είναι ένα πολύ χρήσιμο app, όχι μόνο για ταξίδια, αλλά για κάθε διαδρομή που κάνετε χωρίς να έχετε αυτοκίνητο.

Το Uber, το οποίο πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα, είναι πρακτικά ένα ταξί, που χρεώνει σημαντικά λιγότερο και αντί για επαγγελματία οδηγό, έρχεται ένας από τους εγγεγραμμένους χρήστες του Uber.

Ακόμα ένα app που αξίζει να δοκιμάσετε.

Διατίθεται δωρεάν εδώ.

 Δείτε ακόμη: Πώς να ξανακατεβάσετε apps στο iPhone

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status