Πως θα είναι το επερχόμενο iPad Air 3;

Πως θα είναι το επερχόμενο iPad Air 3;
ired.gr

Μάθαμε αρκετά νέα στοιχεία από μία θήκη για το επερχόμενο iPad, που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η θήκη για το νέο iPad Air 3 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στη γνωστή κινεζική ιστοσελίδα Alibaba. Όλοι αναμένουμε η Apple να ανακοινώσει ένα νέο iPad Air αυτόν τον Μάρτιο, δίπλα στα νέα μοντέλα Apple Watch.

ipad air 3 02

Από τις φωτογραφίες της θήκης μπορούμε να καταλάβουμε τι αλλαγές θα υπάρξουν στο νέο iPad. Η πρώτη παρατήρησή μας είναι στην εγκοπή που υπάρχει στο πλάι της θήκης, πιθανώς για την υποστήριξη ενός Smart Connector. Πρώτη φορά είδαμε αυτό τον τύπο σύνδεσης στο iPad Pro και από τα φαινόμενα καταλαβαίνουμε ότι η Apple θέλει να προσθέσει αυτήν την υποδοχή και στην σειρά των iPad Air.

Δείτε ακόμη: iPhone 7 χωρίς πλαστικά κεραίας και με αδιάβροχο σχεδιασμό

Στην συνέχεια παρατηρούμε μία αλλαγή στην οπή της κάμερας. Βλέπουμε ότι αυτή εκτείνεται προς τα κάτω. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως το iPad Air 3 θα είναι το πρώτο iPad με φλας. Μία λειτουργία που θα μας φανεί χρήσιμη για τις φωτογραφίες αλλά και για τον φωτισμό του περιβάλλοντα χώρου την νύχτα.

Βέβαια δεν θα πρέπει να παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά τις θήκες που κατασκευάζουν οι Κινέζοι. Υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο κάποιος από την γραμμή παραγωγής του νέου iPad Air 3 να έδωσε πληροφορίες στην εταιρία που κατασκεύασε την θήκη και οι πληροφορίες αυτές να είναι ακριβείς.

ipad air 3 01

Υπάρχει όμως και το άλλο ενδεχόμενο, η θήκη αυτή να έχει κατασκευαστεί με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν. Έχουμε δει και στο παρελθόν μόλις κυκλοφορεί μία φήμη για ένα επερχόμενο iPhone ή iPad, οι Κινέζοι σπεύδουν να κατασκευάσουν θήκες που προστατεύουν τις φημολογούμενες συσκευές.

Δείτε ακόμη: iPhone 7 rumor: Ξεχάστε τα ακουστικά jack 3,5 mm

H πιο σημαντική έλλειψη του iPad Air δεν μπορεί να φανεί από την θήκη του. Οι φήμες υποστηρίζουν πως το iPad Air 3 δεν θα έχει την λειτουργία 3D Touch. Πολλοί χρήστες θα περίμεναν αυτήν την λειτουργία στα νέα iPad Air, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι η Apple να λύσει το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην κατασκευή αισθητήρων 3D Touch μεγάλου μεγέθους.

από jericho