Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter, εκσυγχρονισμός ή πτώση?

Twitter, εκσυγχρονισμός ή πτώση?
ired.gr

Θα επιβιώσει το Twitter την μάχη των social media?

Μαύρα σύννεφα αρχίζουν να συγκεντρώνονται πάνω από τον ουρανό του Twitter, καθώς η σταδιακή μείωση στην χρήση του, οδήγησε σε νέο κύκλο απολύσεων.

Αυτή την φορά, την πόρτα είδαν 4 διοικητικά στελέχη της εταιρείας ή όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, πήραν μια άδεια μακράς διάρκειας και αποχώρησαν με πολλές ευχαριστίες για την προσφορά τους.

Οι ευθύνες τους μοιράστηκαν σε άλλα στελέχη τις εταιρείας και η ζωή συνεχίζεται.

Ήταν όμως αυτοί οι υπαίτιοι για την συνεχή πτώση του ή κάτι πιο βαθύ?

twitter goes down 02

Ο Roger Entner, υπεύθυνος αναλυτής της Recon Analytics, δήλωσε ότι το Twitter θα χρειαστεί να γίνει πιο χρήσιμο στο ευρύ κοινό και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τα προβλήματα θα συνεχίζονται.

Προσωπικά νομίζω ότι η ανάλυση είναι σωστή, το Twitter, χρειάζεται κάποιες αναβαθμίσεις για να μπορεί να μείνει ανταγωνιστικό, σε σχέση με τα υπόλοιπα social media.

Πήρε μαζί του το password στον «άλλο κόσμο»

Αρχικά, ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων που στο Twitter είναι 140, είναι πλέον πολύ μικρός. Ιδιαίτερα όταν τα υπόλοιπα social media μας επιτρέπουν να κάνουμε post με φωτογραφίες, βίντεο και να χρησιμοποιούμε άπειρους χαρακτήρες.

Βέβαια, ακόμα και όταν προστέθηκε η επιλογή για ανέβασμα φωτογραφιών, δεν έδειξε να συγκινείτε πολύς κόσμος. Πιθανότατα γιατί τα υπόλοιπα social media είχαν καλύτερες υποδομές.

Το Twitter, χρησιμοποιείτε κατά κόρων από αθλητές, πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα, που χρειάζονται ένα μέσο για να εκφράζουν απόψεις και να κάνουν “shout out” στον πλανήτη.

Οι υπόλοιποι όμως, δεν έχουμε απαραίτητα αυτή την ανάγκη. Συνήθως θέλουμε να μιλήσουμε με φίλους στο Facebook και να δούμε ή να ανεβάσουμε φωτογραφίες στο Instagram.

twitter goes down 01

Στο Twitter, μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά όχι να ακούσουμε. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η πλατφόρμα του Twitter παλιά. Σαν χρήστες θα ζητάμε πάντα το κάτι παραπάνω και θα ακολουθούμε αυτόν που μας προσφέρει τα περισσότερα.

Και για να είμαι ειλικρινής, το θεωρώ πολύ φυσιολογικό.

Το μόνο που μένει να δούμε πλέον, είναι τι θα κάνει γι’ αυτό το Twitter. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μόνο μια λύση. Να εκσυγχρονιστείς ή να κάνεις στην άκρη για να περάσει ο επόμενος..

Πώς να περιορίσετε την κατανάλωση μπαταρίας λόγω Facebook;

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status