Πώς να ξανακατεβάσετε apps στο iPhone

Πώς να ξανακατεβάσετε apps στο iPhone
ired.gr

Το να ξανακατεβάσετε εφαρμογές που δεν υπάρχουν πια στη συσκευή σας είναι μια πολύ απλή διαδικασία και φυσικά δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά για τις αγορασμένες εφαρμογές.

Αν έχετε αγοράσει πρόσφατα ένα νέο iPhone ή επαναφέρατε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οι εφαρμογές που έχετε κατεβάσει δεν θα υπάρχουν πια στη συσκευή. Επίσης μπορεί να θέλετε να κατεβάσετε ξανά μια εφαρμογή που είχατε διαγράψει παλαιότερα επειδή δεν την χρειαζόσασταν. Αυτή μπορεί να είναι μια δωρεάν ή μια αγορασμένη εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: «App Store και αναζήτηση: Αναζητήστε έξυπνα εφαρμογές στο κατάστημα της Apple»

Ευτυχώς, είναι πραγματικά εύκολο να κατεβάσετε ξανά όλες αυτές τις εφαρμογές.

Το App Store θυμάται ποιες είναι οι εφαρμογές που έχετε κατεβάσει, συμπεριλαμβανομένων τόσο των δωρεάν όσο και τον επί πληρωμή apps, και τις τοποθετεί σε έναν ειδικό χώρο. Έτσι, ακόμη κι αν έχετε ξεχάσει το όνομα μιας εφαρμογής, μπορείτε απλά να κοιτάξετε τη λίστα και να βρείτε με ευκολία αυτό που θέλετε.

Φυσικά, αν έχετε αγοράσει ένα νέο iPhone, μπορείτε απλά να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, που θα περιέχει, ούτως ή άλλως, τις εφαρμογές σας, όμως αν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας εκ των προτέρων, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε ξανά από την αρχή όλες τις εφαρμογές σας ή τουλάχιστον αυτές που χρειάζεστε ξανά.

Πώς να ξανακατεβάσετε εφαρμογές στο App Store

Αν υπάρχει μια εφαρμογή που διαθέτατε πριν από λίγο καιρό αλλά την έχετε διαγράψει, μπορείτε εύκολα να την αποκτήσετε ξανά.

Απλά, ανοίξτε το App Store στο iPhone σας και πατήστε στην καρτέλα Ενημερώσεις, στο κάτω μέρος.

redownload ios apps 01

Στη συνέχεια, πατήστε στο Αγορασμένες, στην κορυφή.

redownload ios apps 02

Αυτό θα σας δώσει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε ποτέ εγκαταστήσει στο iPhone σας, πληρωμένων και δωρεάν. Μπορείτε να φιλτράρετε τη λίστα συμπεριλαμβάνοντας όλες τις εφαρμογές (ακόμη κι αυτές που βρίσκονται ακόμη στο iPhone σας) ή να επιλέξετε το «όχι σε αυτό το iPhone» για να δείτε μόνο τις εφαρμογές που δεν υπάρχουν σήμερα στη συσκευή.

redownload ios apps 03

Η λίστα θα εμφανίσει επίσης εφαρμογές που μπορεί να έχετε εγκαταστήσει σε άλλες συσκευές iOS. Οπότε, αν έχετε κατεβάσει ένα παιχνίδι στο iPad σας, θα εμφανιστεί κι εδώ αν μπορεί να λειτουργήσει και στο iPhone. Επίσης, να ξέρετε ότι μόνο οι εφαρμογές που έχετε κατεβάσει ενώ χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο Apple ID θα εμφανιστούν σε αυτή τη σελίδα.

Όταν βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε ξανά, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο με το σύννεφο και το βέλος για να ξεκινήσει η λήψη του app για το iPhone σας.

Αυτό ήταν! Είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία που δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και δεν σας αναγκάζει να ψάξετε την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ή να αγοράσετε εκ νέου τις πληρωμένες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης: «Πώς να κάνετε αναγκαστική ανανέωση στο App Store σε iPhone/iPad»

Από mirelen.