Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone Tips and Tricks: 12 συντομεύσεις των ακουστικών!

iPhone Tips and Tricks: 12 συντομεύσεις των ακουστικών!
ired.gr

12 λειτουργίες των ακουστικών σας που θα σας διευκολύνουν πολύ!

Παρότι τα τελευταία νέα για το iPhone 7 λένε ότι δεν θα περιλαμβάνει θύρα ακουστικών 3,5mm, αυτό δεν σημαίνει ότι τα προηγούμενα μοντέλα δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες των ακουστικών τους.

Παρακάτω θα σας παραθέσουμε έναν οδηγό με τις λειτουργίες των ακουστικών σας, στα αγαπημένα σας iPhone, iPad ή ακόμα και στο Mac σας.

1) Αναπαραγωγή / Παύση

Με ένα κλικ στο κουμπί των ακουστικών σας, όταν ακούτε μουσική, μπορείτε να σταματήσετε και να ενεργοποιήσετε τον ήχο.

2) Προώθηση στο επόμενο

Με διπλό κλικ στο κουμπί των ακουστικών σας, περνάτε στο επόμενο τραγούδι ή κεφάλαιο, αναλόγως αν ακούτε μουσική ή κάποιο ακουστικό βιβλίο.

iphone tips earphones 04

3) Επιστροφή στο προηγούμενο

Πατώντας 3 φορές επαναλαμβανόμενα το κουμπί, θα επιστρέψετε στο προηγούμενο κομμάτι μουσικής ή κεφάλαιο ακουστικού βιβλίου.

4) Γρήγορη προώθηση (Fast forward)

Πατώντας 2 φορές το κουμπί και μετά κρατώντας το πατημένο, το τραγούδι που ακούτε θα αρχίσει να παίζει πολύ γρήγορα, για να βρείτε εύκολα και γρήγορα το σημείο που θέλετε να ακούσετε.

12 οδηγίες πριν χαρίσετε στα παιδιά σας ένα iPhone ή iPad

5) Γρήγορη επιστροφή

Πατώντας 3 φορές το κουμπί και κρατώντας το πατημένο, θα πάτε το τραγούδι προς τα πίσω με ταχύτητα, για να επιστρέψετε στο αγαπημένο σας σημείο.

 iphone tips earphones 01

6) Απάντηση / Τερματισμός κλήσης

Με ένα πάτημα του πλήκτρου των ακουστικών σας, την στιγμή που δέχεστε κλήση, μπορείτε να την απαντήσετε και αφού μιλήσετε, με ένα κλικ ξανά, να την τερματίσετε.

7) Εναλλαγή κλήσεων

Όταν δέχεστε πολλαπλές κλήσεις, μπορείτε να τις εναλλάξετε πατώντας απλά το κουμπί των ακουστικών σας.

iphone tips earphones 05

8) Απόρριψη κλήσης

Για να απορρίψετε μία κλήση, πατήστε μία φορά το κουμπί και κρατήστε το πατημένο. Η κλήση θα πάει στον τηλεφωνητή ή απλά θα απορριφθεί.

9) Απόρριψη τρέχουσας κλήσης

Όταν έχετε πολλές κλήσεις ταυτόχρονα, μπορείτε να κλείσετε την τρέχουσα πατώντας 2 φορές το κουμπί και κρατώντας το πατημένο.

iphone tips earphones 03

10) Ενεργοποιήστε τη Siri

Φυσικά μπορείτε να μιλήσετε και να ρωτήσετε τη Siri από τα ακουστικά σας. Πατήστε μία φορά το πλήκτρο και κρατήστε το πατημένο, η γνώριμη φωνή της Siri θα σας υποδεχτεί!

11) Μιλήστε με την Siri

Με ένα πάτημα στο κουμπί σας, θα μπορείτε να ρωτάτε την Siri και να της δίνετε εντολές, αφού την έχετε ήδη ενεργοποιήσει.

iphone tips earphones 06

12) Βγάλτε φωτογραφίες

Με ένα πάτημα στο πλήκτρο ενίσχυσης της έντασης του ήχου, όταν το app της κάμερας είναι ανοιχτό, μπορείτε να βγάλετε και φωτογραφίες!

iPhone Tips: Μην ενοχλείτε!

από Karadryan

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status