Free Apps of the Day: YouGig, Archimedes Calculator & Backup My Contacts (09/01)

Free Apps of the Day: YouGig, Archimedes Calculator & Backup My Contacts (09/01)
ired.gr

Κατεβάστε τρεις εφαρμογές συνολικής αξίας 7€. Κρατήστε αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σας ή στείλτε τις όλες μαζί σε μία άλλη συσκευή.

YouGig

By Salvatore Cirillo

Καλησπέρα! Ξεκινάμε με μια εφαρμογή που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Σαφώς και τα περισσότερα από τα events μπορούμε να τα βρούμε με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι κακό να είναι και κάπου μαζεμένα. Η ποιότητα είναι από μέτρια έως καλή και θα βρείτε πολλούς κλασικούς καλλιτέχνες όπως οι Scorpions, οι Tears for Fears και ο Phil Collins.

free iphone apps 09 jan 01

Μέγεθος: 7,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 12+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Archimedes Calculator

by Patrick Pijnappel

Αν από ένα calculator αναζητείτε πιο ψαγμένα πράγματα όπως τα διαγράμματα και οι εξισώσεις, τότε το Archimedes Calculator είναι για εσάς. Στη σελίδα του κατασκευαστή αναφέρεται πως υπάρχουν αγορές μέσα από την εφαρμογή, χωρίς όμως να σημειώνεται σε ποιες περιπτώσεις. Όσο το δούλεψα λειτούργησε άψογα, προφανώς θα ζητείται αγορά σε κάποιες πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ καλοφτιαγμένη, επιστημονική εφαρμογή.

free iphone apps 09 jan 02

Μέγεθος: 17,3 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 7.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Backup My Contacts

By Saar Baruch

Όσοι δεν κάνουν χρήση του iCloud (ως αντίγραφο ασφαλείας των επαφών τους) ή όσοι θα ήθελαν άμεσα να στείλουν ένα αντίγραφο της λίστας επαφών τους με mail, θα βρουν χρήσιμη αυτή την εφαρμογή. Επιπροσθέτως, υπάρχει η δυνατότητα της αποθήκευσης στο Dropbox. Για την ανάκτηση των επαφών μας, αρκεί το άνοιγμα του “.vcf” αρχείου που η εφαρμογή δημιούργησε. Η εφαρμογή κάνει καλά αυτό που “υπόσχεται”. Την προηγούμενη φορά που ήταν σε καθεστώς προσφοράς, πολλοί φίλοι δεν είχαν προλάβει να την κατεβάσουν και σήμερα είναι μια ευκαιρία (λογικά για λίγες ώρες ακόμα) να το κάνουν. Καλό Σαββατοκύριακο!

free iphone apps 09 jan 03

Μέγεθος: 1 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 1€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »