Free Apps of the Day: VPN Master Pro, Sniper Shooter & Localscope (07/01)

Free Apps of the Day: VPN Master Pro, Sniper Shooter & Localscope (07/01)
ired.gr

Κατεβάστε 3 εφαρμογές δωρεάν, σε προσφορά, αντί της τιμής των 11€. Το Localscope είναι πρωτότυπο και πολύ καλό location-based app.

VPN Master Pro

By All Connected

free apps iphone 07 jan 01

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει! Και iPhone χωρίς μια καλή υπηρεσία VPN θα προσέθετα... Λοιπόν, επιλέξτε χώρα που θέλετε να εμφανίζεται πως βρίσκεται η συσκευή σας και συνδεθείτε. Θα δημιουργηθεί μία σύνδεση VPN. Μέσα από αυτή, αν για παράδειγμα έχετε επιλέξει την Αγγλία, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο εκεί, όπως το BBC iPlayer. Για δωρεάν λύση, είναι καλή. Κάποιες φορές δεν εμφανίζει κάποιες χώρες, κυρίως όταν οι αντίστοιχοι servers δεν είναι ενεργοί. Καλό είναι να υπάρχει στο iPhone σας, ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί να προσποιηθούμε πως είμαστε σε άλλη χώρα.

Μέγεθος: 2,9 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 4+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Sniper Shooter

by Jiaping Sun

free apps iphone 07 jan 03

Απλό και “ok” shooter game. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την κανονική τιμή των 5€. Για δωρεάν είναι μια χαρά. Χωρίς πολλές ρυθμίσεις κλπ, ανοίξτε το app και ξεκινήστε αμέσως τη μάχη.

Μέγεθος: 23,6 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 5.0

Ηλικίες: 17+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 5€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Localscope

by Cynapse

free apps iphone 07 jan 02

Τελευταία πρόταση για σήμερα μια εφαρμογή που πριν την δοκιμάσω δεν την είχα “πιστέψει”. Λάθος μου. Μπορούμε σε ένα περιβάλλον, να δούμε γύρω από την πραγματική τοποθεσία μας, ενδιαφέροντα μέρη μέσω της Google, του Yelp κλπ, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κοντά μας, αναφορές τοπικού ενδιαφέροντος στην Wikipedia και πολλά άλλα. Όλα, μέσα από ένα app, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Καλή συνέχεια σε όλους!

Μέγεθος: 11 MB

Έκδοση iOS (ή νεότερη): 8.0

Ηλικίες: 12+

Η κανονική τιμή της εφαρμογής είναι 3€ και είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad & iPod Touch.

Πατήστε "Συνέχεια Άρθρου", για να κατεβάσετε τις εφαρμογές δωρεάν από το App Store!