Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Microsoft μας προειδοποιεί ότι τα Windows 7 έχουν σοβαρά προβλήματα

Η Microsoft μας προειδοποιεί ότι τα Windows 7 έχουν σοβαρά προβλήματα
ired.gr

Το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές είναι κακό και επικίνδυνο. Αυτό υποστηρίζουν οι δημιουργοί του.

Ο Διευθυντής Marketing της Microsoft, Chris Capossela, μιλώντας στο Windows Weakly είπε τα εξής:

Οι χρήστες που επιλέγουν τα Windows 7 το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Αποκάλυψε πως η Microsoft έχει σοβαρές ανησυχίες για το μέλλον της συμβατότητας λογισμικού και hardware καθώς και για την ασφάλεια του συστήματος.

Ανησυχούμε ότι όταν οι χρήστες τρέχουν ένα λογισμικό σύστημα δεκαετίας, ο επόμενος εκτυπωτής τους δεν θα λειτουργεί σωστά. Όταν θα αγοράσουν ένα νέο παιχνίδι, όπως το Fallout 4, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές, δεν θα λειτουργεί σε παλαιότερα μηχανήματα.

Για αυτόν τον λόγο πιέζουμε τους συνεργάτες μας να κατασκευάσουν εκπληκτικά νέα πράγματα που εκμεταλλεύονται τα Windows 10, που σαφώς κάνουν τα παλιότερα πράγματα να φαίνονται κακά, χωρίς να αναφέρουμε τους ιούς και τα προβλήματα ασφαλείας.

Δεν ξέχασε να επισημάνει ότι είναι απαραίτητο “να έρθει ένα τέλος στον κατακερματισμό στην βάση των χρηστών Windows” και να μεταφερθούν οι χρήστες σε “ένα πιο ασφαλές μέρος”.

Όχι, δεν χαθήκαμε στην μετάφραση. Μάλιστα τα σχόλια του Chris Capossela ακούγονται ακόμη πιο περίεργα στην δική του γλώσσα. Ειδικά στο σημείο όπου αναφέρθηκε στο πόσο καλά και εκπληκτικά είναι τα όσα έπονται και πόσο κακά είναι τα προγενέστερα “πράγματα”.

(απόσπασμα:”Build great new stuff that takes advantage of Windows 10 that obviously makes the old stuff really bad and not to mention viruses and security problems.”)

Scare Tactics 101

 ired windows 7 01

Όσοι έχετε Windows 7 (ή 8), παραμείνετε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Τα Windows 7 θα υποστηρίζονται μέχρι το 2020, σύμφωνα με την ίδια την Microsoft, και τα Windows 8 μέχρι το 2023.

Τα Windows 7 δεν έχουν ούτε πρόβλημα ασφάλειας, ούτε συμβατότητας. Μάλιστα είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα, με ποσοστό 55%. Εάν ήσασταν κατασκευαστής ή προγραμματιστής σήμερα, θα αφήνατε τα Windows 7 εκτός υποστήριξης; Εγγυημένα όχι. Οι προγραμματιστές και οι κατασκευαστές θέλουν κοινό για τα προϊόντα τους, δεν θα μπορούσαν να αγνοήσουν την πιο δημοφιλή πλατφόρμα.

 ired windows 7 02

Αναγκαστική αναβάθμιση στα Windows 10 ή όχι?

Εάν έχετε κάποιον υπολογιστή που δεν τρέχει το Fallout 4 ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, μην τρέξετε να κατεβάσετε τα Windows 10. Δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα σε αυτήν την περίπτωση. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο αναβάθμισης του υλικού, εάν θέλετε να δείτε κάποιο αποτέλεσμα.

H Microsoft συνεχίζει να πιέζει επιθετικά την αναβάθμιση σε Windows 10. Πραγματικά πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο λειτουργικό σύστημα αλλά η στρατηγική της Microsoft έχει αποθαρρύνει πολλούς χρήστες.

Σεβόμαστε την απόφαση όσων θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 και Windows 8. Άλλωστε όταν ένας υπολογιστής δουλεύει καλά, γιατί να επέμβουμε και να αλλάξουμε το λειτουργικό μας σύστημα; Ειδικά όταν αυτό συνεχίζει να υποστηρίζεται επίσημα από την εταιρία που το κατασκεύασε;

Για πόσο τελικά θα είναι δωρεάν τα Windows 10?

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status