Κυκλοφόρησε Microsoft Selfie App αποκλειστικά για iPhone

Κυκλοφόρησε Microsoft Selfie App αποκλειστικά για iPhone
ired.gr

Η Microsoft έχει κάνει καταπληκτική δουλειά για να προσφέρει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της εκεί όπου υπάρχουν περισσότεροι χρήστες.

Τα τελευταία χρόνια είδαμε τις εφαρμογές γραφείου να παρέχονται απολύτως δωρεάν για iOS και Android. Είδαμε το Outlook να γίνεται μία από τις καλύτερες εφαρμογές e-mail που υπάρχουν και την Cortana να κυκλοφορεί σε άλλες πλατφόρμες.

Τώρα η αμερικανική εταιρεία συγκέντρωσε τις δυνάμεις της για να προσφέρει μια εφαρμογή που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι χρήστες.

Η εφαρμογή για iPhone έχει περιγραφικό τίτλο, Microsoft Selfie.

selfie 01

Υπόσχεται να βελτιώσει τις λήψεις με την μπροστινή κάμερα του iPhone. Προσφέρει αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας και καθαρίζει τις ατέλειες του δέρματος. Η επεξεργασία της εικόνας γίνεται με βάση διάφορα κριτήρια, όπως η ηλικία, το χρώμα του δέρματος και ο φωτισμός.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό όσον αφορά τον φωτισμό των λήψεων. Υπάρχει ένα πραγματάκι όμως με την επεξεργασία που γίνεται στο πρόσωπο. Η αυτόματη ρύθμιση απάλυνε υπερβολικά το δέρμα. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα να προσδιορίσουμε την ένταση του εφέ.

Φυσικά κάτω από τη λήψη μας, υπάρχουν φίλτρα τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στη φωτογραφία μας.

Οι selfies γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, οπότε ίσως είναι καλό να τις βελτιώνουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Η εφαρμογή της Microsoft μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όσους αρέσκονται να βγάζουν πολλές αυτοφωτογραφίες και αυτοπορτρέτα.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή πατήστε στο σύνδεσμο παρακάτω για να μεταφερθείτε στο App Store.

Κατεβάστε το Micrososoft Selfie App