Οι πρώτες φήμες για το Galaxy S7

Οι πρώτες φήμες για το Galaxy S7
ired.gr

Γεμάτος θα είναι ο Φεβρουάριος, αφού η Samsung φαίνεται να ετοιμάζει 4 νέα μοντέλα.

Όταν όλες οι υπόλοιπες εταιρείες ετοιμάζονται να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους, στην Samsung δείχνουν να μην σταματούν λεπτό. Και πως να το κάνουν άλλωστε, αφού με την πρόσφατη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου Galaxy S7, έχουν μόλις δύο μήνες μέχρι την κυκλοφορία του.

Η Samsung κατασκεύασε νέο καλύτερο αισθητήρα δραστηριότητας και υγείας

Έχουμε όμως και νεότερες εξελίξεις, οι οποίες έρχονται από το ET News. Η ειδησεογραφική εταιρεία της νότιας Κορέας, η οποία τείνει να είναι αρκετά αξιόπιστη, δηλώνει ότι το Galaxy S7 θα βγει σε 2 εκδόσεις. Την κλασική Galaxy S7 και την μεγαλύτερη Galaxy S7 Plus.

ired galaxy 7 03

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες. το Galaxy S7 θα διαθέτει οθόνη μεγέθους 5.2 inches ενώ το Galaxy S7 Plus θα έχει 5.5 inches. Τα Edge μοντέλα θα έχουν το ίδιο μέγεθος με το αντίστοιχο βασικό τους μοντέλο.

Βέβαια, η πολύ μικρή διαφορά μεγέθους ανάμεσα στα μοντέλα, μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμό μεταξύ τους και αυτός είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά η Samsung. Προσωπικά πιστεύω ότι οι 0.6 inches διαφορά που είχαν τα Galaxy S6 και S6 Plus ξεχώριζε τα 2 μοντέλα πολύ περισσότερο.

Η σμίκρυνση του S7 Plus, είναι πολύ πιθανό να έχει να κάνει με το μέγεθος του αντίστοιχου iPhone 6 Plus που είναι 5.5 ίντσες επίσης.

Οπότε, μέχρι τον Φεβρουάριο, η Samsung θα έχει κυκλοφορήσει 4 μοντέλα στην αγορά και αν υπολογίσουμε ότι σύντομα θα πρέπει να έρθει και το Note 6, μιλάμε πλέον για αριθμό ρεκόρ!

ired galaxy 7 02

Βέβαια, μία φήμη που έχει αρχίσει να κυκλοφορεί τελευταία αναφέρει ότι ίσως το Note 6 να καθυστερήσει ή ακόμα και να μην κυκλοφορήσει καθόλου, αφού θα αντικατασταθεί από το S7 Plus.

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι ετοιμάζει η Samsung, νιώθουμε όμως ότι έχει πάρει κάποιες αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το μέλλον της εταιρείας.

Καλές ή κακές, μόνο ο χρόνος μπορεί να τις κρίνει αντικειμενικά.

Galaxy S7 κυκλοφορεί σε δύο μήνες

από Karadryan