iPhone 6C: Όλα όσα ξέρουμε

iPhone 6C: Όλα όσα ξέρουμε
ired.gr

Είναι το επόμενης γενιάς iPhone με επεξεργαστή Α9 και οθόνη 4” ιντσών.

Οι φήμες για την κατασκευή ενός νέου iPhone με οθόνη 4” ιντσών από την Apple, ξεκίνησαν πέρσι τον Δεκέμβριο (2014).

Οι φήμες άρχισαν όμως σιγά σιγά να στερεύουν, και στις αρχές του 2015, όλοι πίστευαν πως το project έχει σταματήσει.

Μετά από την κυκλοφορία των iPhone 6s και iPhone 6s Plus, οι φήμες για το νέο iPhone με οθόνη 4” ιντσών, άρχισαν να εμφανίζονται ξανά, αυτήν την φορά με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το πρώτο εξάμηνο του 2016.

 ired iphone 6c 01

Η αρχική φήμη υποστήριζε πως η Apple ετοιμάζει ένα νέο iPhone (6C) που θα αντικαθιστούσε το iPhone 5C, ενώ αυτό θα κυκλοφορούσε το 2015 δίπλα στα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Μερικοί υποστηρίζουν πως η ανάπτυξη της συσκευής “πάγωσε” για να προωθηθούν ως πιο “οικονομικά” μοντέλα τα iPhone 6 και 6 Plus.

Οι πιο πρόσφατες αναφορές υποστηρίζουν πως το iPhone 6C θα ανακοινωθεί σε ένα event τον ερχόμενο Μάρτιο. Κατά την διάρκεια του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί και το Apple Watch δεύτερης γενιάς.

Στην αρχή ακούσαμε ότι το iPhone 6C θα έχει πλαστικό σώμα, αλλά αργότερα επικράτησε η φήμη ότι το iPhone 6C θα μοιάζει περισσότερο στο iPhone 5S, θα έχει μεταλλικό κάλυμμα και Touch ID.

 ired iphone 6c 02

Η συσκευή πιθανώς θα είναι διαθέσιμη σε δύο ή τρία χρώματα, όπως τα χρώματα του 5S. Υπάρχει και μία φήμη όμως από έναν προμηθευτή ότι το iPhone 6C θα έχει σχεδιασμό με χρωματιστό μέταλλο.

Έρχεται η Apple SIM

Διαμάχη υπάρχει για τον επεξεργαστή που θα έχει το iPhone 6C. Μερικές πηγές υποστηρίζουν πως θα χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής A9 και 2GB RAM, ενώ άλλες υποστηρίζουν πως θα χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής A8 για να υπάρξει διαφοροποίηση από τις “ναυαρχίδες”.

 ired iphone 6c 03

Το iPhone 6C δεν θα είναι οικονομικό. Σίγουρα θα είναι πιο οικονομικό από το iPhone 6s αλλά δεν θα πρέπει να περιμένουμε η Apple να τιμολογήσει τη νέα της συσκευή με “τιμές Android”.

Ακόμη, δύσκολα θα δούμε οθόνη 3D Touch στο iPhone 6C. Είναι πιο πιθανό να έχει χαρακτηριστικά όπως NFC (για το Apple Pay), Bluetooth 4.1, 802.11ac Wi-Fi, πίσω κάμερα 8 MP, εμπρόσθια κάμερα 1,2 MP και βελτιωμένη μπαταρία 1,642 mAh.

Δεν πρόκειται να δούμε AMOLED οθόνη σε iPhone

από jericho