Ο πιλότος που πυροβόλησε το… UFO.

Ο πιλότος που πυροβόλησε το… UFO.
ired.gr

Περουβιανός πιλότος, πραγματοποίησε το δικό του Independence Day!

Πρόσφατα εμφανίστηκε στη δημοσιότητα η μαρτυρία ενός Περουβιανού πιλότου, ο οποίος δήλωσε ότι στο παρελθόν, είχε ανοίξει πυρ απέναντι σε ένα εξωγήινο αεροσκάφος.

Παρότι δεν είναι τεχνολογικό νέο, το κρίναμε αρκετά ενδιαφέρον για να σας το παρουσιάσουμε.

Πριν από 30 χρόνια λοιπόν σε μία άσκηση που πραγματοποιούσαν οι Περουβιανές δυνάμεις νότια της πρωτεύουσας του Περού, εμφανίστηκε στον ουρανό ένα ΑΤΙΑ (άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο).

Ο βετεράνος πιλότος Oscar Santa Maria Huerta, διατάχτηκε να απογειωθεί για να εξετάσει το ΑΤΙΑ, καθώς υπήρχε κίνδυνος να είναι κατασκοπευτικό σκάφος.

“Αποκωδικοποίηση” των συμβόλων στο πίσω μέρος της συσκευής μας

Το σκάφος ήταν ασημί χρώματος, δεν απαντούσε σε επικοινωνία και έμοιαζε να στέκεται ακίνητο στα 600 περίπου μέτρα πάνω από τη γη.

Ο ίδιος το παρομοιάζει με αερόστατο στις δηλώσεις του στο UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record, το οποίο είναι βιβλίο γραμμένο από στρατιωτικό προσωπικό ανά τον κόσμο που έχει θεωρητικά δει από κοντά εξωγήινες παρουσίες.

ired ufo 01

Όταν λοιπόν το πλησίασε αρκετά, άνοιξε πυρ εναντίον του “αερόστατου” και υπό κανονικές συνθήκες θα το είχε ρίξει, αλλά οι σφαίρες του δεν έδειξαν να το επηρεάζουν.

Μετά όμως από την επίθεση, το σκάφος προσπάθησε να φύγει και τότε ξεκίνησε ένα κυνηγητό στους αιθέρες, με τον πιλότο να προσπαθεί να το καταρρίψει και το σκάφος να πραγματοποιεί φανταστικούς ελιγμούς αποφυγής.

Όταν το γήινο σκάφος άρχισε να ξεμένει από καύσιμα, ο πιλότος θεώρησε ότι έπρεπε να δει από πιο κοντά το σκάφος και το πλησίασε. Η περιγραφή που έδωσε ήταν ότι έμοιαζε με μία λάμπα κομμένη στην μέση και είχε διάμετρο περίπου 10 μέτρα.

Όταν ο πιλότος προσγειώθηκε για αναγκαστικό ανεφοδιασμό, τότε το ΑΤΙΑ εξαφανίστηκε.

ired ufo 02

Δεν γνωρίζουμε αν ο πιλότος λέει αλήθεια ή ψέματα, αλλά νομίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το διάσημο ρητό, από την αγαπημένη σειρά της παιδικής μου ηλικίας.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω!

Πώς (και γιατί) να περιηγηθείτε στο internet ανώνυμα

από Karadryan