Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μία σκέψη για όσους είναι μόνοι τους αυτά τα Χριστούγεννα

Μία σκέψη για όσους είναι μόνοι τους αυτά τα Χριστούγεννα
ired.gr

Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά, η καλύτερη στιγμή να εκμεταλλευτούμε τα gadget μας είναι η περίοδος των εορτών.

Τόσες πολλές εταιρίες μιλούν για έναν ενωμένο κόσμο, όπου μπορούμε να “μοιραζόμαστε” περισσότερα.

Τα λόγια αυτά μπορεί να ακούγονται ποιητικά, όμως πράγματι μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα με οποιονδήποτε θέλουμε, όπου κι αν βρίσκεται.

Δεν κοστίζει τίποτα. Έχουμε την επιλογή να πάρουμε ένα τηλέφωνο ή να στείλουμε ένα μήνυμα. Μπορούμε να το κάνουμε μέσω FaceTime, iMessage, Viber, Skype, WhatsApp αρκεί να έχουμε το τηλέφωνο ή το email του φίλου μας.

 ired christmas alone 01

Δεν χρειάζεται καν να ξέρουμε το τηλέφωνο. Δεν είναι δύσκολο να βρεις κάποιον στο Facebook και μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα μέσω του Messenger, ή ακόμη και να κάνεις κλήση.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία εορταστική περίοδος που μοιραζόμαστε με τους γύρω μας τον χρόνο και την χαρά μας. Βέβαια, μερικές φορές δεν μας ενθουσιάζει και τόσο, αλλά έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν με ποιον να μοιραστούν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το μόνο που έχουν στην διάθεσή τους είναι η τεχνολογία.

Μπορεί να μην έχουν πια οικογένεια και να ντρέπονται να δεχτούν τις προσκλήσεις από τους φίλους τους.

 ired christmas alone 02

Μπορεί να έχουν χάσει την επαφή με την οικογένειά τους λόγω κάποιων περιστάσεων ή λόγω κάποιας παρεξήγησης που κανένας δεν ξόδεψε τον χρόνο να διαλευκάνει.

Μπορεί να έχουν αφοσιωθεί στην καριέρα τους και να βρέθηκαν μόνοι, μπορεί να έχουν απομονώσει τον εαυτό τους από φοβίες που διαστρεβλώνουν την σκέψη.

Κάποιος μπορεί να έχει μείνει μόνος για πολλούς λόγους, δεν έχει και τόσο σημασία το γιατί είναι κάποιος μόνος.

 ired christmas alone 03

Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουμε αυτό που μας επιτρέπει πλέον η τεχνολογία, να κάνουμε “μία σκέψη για όσους είναι μόνοι τους αυτά τα Χριστούγεννα”.

Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν ξεχάσατε να στείλετε ένα μήνυμα την ημέρα των Χριστουγέννων, οι γιορτές δεν τελείωσαν ακόμη.

Στείλτε απλά ένα μήνυμα, δεν χρειάζεται να είναι κάτι περίπλοκο. Ένα Χρόνια Πολλά και μερικές ευχές είναι αρκετές για να κάνετε κάποιον να νιώσει καλύτερα.

Τόσοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία βελτιώνει τις ζωές μας, δεν είναι η τεχνολογία που το κάνει αυτό, είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Λίγες στιγμές υπάρχουν σαν τα Χριστούγεννα, μπορούμε με ένα μόλις μήνυμα να δώσουμε λίγη χαρά. Δεν μπορούμε να τους κάνουμε όλους να γιορτάσουν, τα λόγια μας όμως, η φωνή μας, ή το πρόσωπό μας σε μία οθόνη, μπορούν να ελαφρύνουν την καρδιά ενός μοναχικού ανθρώπου.

Δοκιμάστε το και εσείς, σίγουρα θα κάνετε ένα φίλο σας να νιώσει καλύτερα.

Όπου και να βρίσκεστε σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη!

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status