None 2: απλό αλλά δύσκολο και …ελληνικό!

None 2: απλό αλλά δύσκολο και …ελληνικό!
ired.gr

Ήρθε το None 2, χωρίς ήχους, εικόνες ή hints, το αινιγματικό app γρίφων από έναν Έλληνα developer.

Αν βαρεθείτε τα κλασικά παιχνίδια ερωτήσεων, τα σταυρόλεξα ή τα Sudoku, το δεύτερο «επεισόδιο» του ελληνικής καταγωγής None βρίσκεται ήδη στα κινητά μας. Πρόκειται για το πνευματικό παιδί του Δημήτρη Χασαπάκη, έλληνα developer, ο οποίος μετά την επιτυχία του None, θέλησε να χαρίσει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε παλιούς και νέους fans, χαρίζοντάς τους την πολυαναμενόμενη νέα version του παιχνιδιού.

ired none2 game 01

Όπως και το πρώτο, το None 2 δεν διαθέτει ούτε μουσική, ούτε εικόνες, ούτε sound effects, ούτε καν κάποια βοήθεια στις απαντήσεις. Σε μια μαύρη οθόνη, με λευκά γράμματα, παραθέτει μόνο ένα στοιχείο και ένα απλό, μικρό πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τη σωστή απάντηση.

Διαβάστε επίσης: «Πόση RAM χρειάζεται για να παίζουμε παιχνίδια;»

ired none2 game 02

Ξεκινώντας, δεν ξέρετε πραγματικά τι έχετε να κάνετε. Π.χ. δεν γνωρίζετε πόσα levels υπάρχουν ή πώς θα λύσετε κάποιους από τους πολύ δύσκολους γρίφους. Αρχικά οι ερωτήσεις είναι σχετικά εύκολες, από απλά μαθηματικά και ανάλυση αρχικών, αλλά μόλις προχωρήσεις παρακάτω, τα πράγματα δυσκολεύουν πραγματικά. Αυτό είναι και το ωραίο του None 2.

ired none2 game 03

Η πρώτη version του None ενθουσίασε πάνω από 50.000 χρήστες που το κατέβασαν αλλά μόνο το 10% κατάφερε να το «τερματίσει». Τώρα με το None 2, όλοι θέλουν να βάλουν τα δυνατά τους και να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης: «2048: Ένα παιχνίδι για αυτούς που δεν παίζουν παιχνίδια.»

Κατεβάστε το None 2, εντελώς δωρεάν.

Για iOS εδώ

Για Android εδώ

Για Windows Phone εδώ

Διαβάστε επίσης: «Απολαύστε τα παιχνίδια του iPhone στη μεγάλη οθόνη του Mac»

Από mirelen.