Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσείς κρατήσατε ή πετάξατε το κουτί του iPhone;

Εσείς κρατήσατε ή πετάξατε το κουτί του iPhone;
ired.gr

Δεν είναι εύκολο να κρατήσουμε κάθε συσκευασία, μερικές φορές είναι καλύτερο να κάνουμε ανακύκλωση.

Πρώτου αποφασίσετε τι θα κάνετε με το κουτί του νέου σας iPhone ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος, θα πρέπει να αναλογιστείτε τις παρακάτω συνέπειες:

1 Τι γίνεται εάν το μετανιώσετε;

 ired devices box 01

Αγοράσατε ένα νέο Windows Tablet και μόλις πετάξατε το κουτί; Τι γίνεται όμως εάν μετά από δύο μέρες χρήσης καταλάβετε ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι για εσάς; Μπορείτε να το επιστρέψετε.

Αρκεί να έχετε κρατήσει την απόδειξη. Σε μερικά καταστήματα ίσως δεχτούν την επιστροφή χωρίς το αρχικό κουτί αγοράς. Εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία, απλά μην το πετάξετε.

2 Θα το κρατήσετε για πάντα ή θα το πουλήσετε αργότερα;

 ired devices box 02

Έχετε αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένη συσκευή; Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι μεταχειρισμένες συσκευές που πωλούνται μαζί με το αρχικό κουτί αγοράς είναι πολύ πιο ελκυστικές στους αγοραστές. Εάν πρόκειται να πουλήσετε την συσκευή σας στο μέλλον, το κουτί θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

3 Πότε κάνατε μετακόμιση τελευταία φορά;

 ired devices box 03

Οι 10 πιο “ψαγμένες” συσκευές του 2015!

Θέλετε να μετακομίσετε και αρχίζετε να μαζεύετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές. Ξαφνικά βλέπετε συγκεντρωμένα κινητά, smartphones, tablet, αποχυμωτές, μίξερ και άλλες συσκευές χωρίς την αρχική τους συσκευασία. Η μεταφορά τους θα ήταν πιο ασφαλής και πιο εύκολη εάν είχατε κρατήσει το κουτί.

4 Είστε συλλέκτης;

 ired devices box 04

Έχετε ένα δωμάτιο γεμάτο με παλιές σκονισμένες κούτες και άλλα “συλλεκτικά” αντικείμενα; Εάν βρείτε κάπου το κουτί του iPhone κρατήστε το γιατί μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Μπορείτε να πετάξετε όμως το κουτί του φούρνου μικροκυμάτων ή της πολυθρόνας που πήρατε από το IKEA.

5 Είστε συλλέκτης, αλλά δεν θέλετε να πετάξετε τα κουτιά σας;

 ired devices box 05

Τότε μπορείτε να βρείτε μία πρακτική χρήση για τα κουτιά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μικρά και τα μεγάλα κουτιά σας για να οργανώσετε την αποθήκευση διάφορων εξαρτημάτων, όπως καλώδια, φορτιστές και ακουστικά.

Ταξιδεύοντας «έξυπνα» με μια βαλίτσα

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status