Galaxy S7 κυκλοφορεί σε δύο μήνες

Galaxy S7 κυκλοφορεί σε δύο μήνες
ired.gr

Μόλις πήρατε το τελευταίο μοντέλο Galaxy; Σε δύο μήνες έρχεται το επόμενο.

Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την China Mobile. Η πιο μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στον κόσμο με 800 εκατομμύρια συνδρομητές, έβγαλε την είδηση μέσα από ένα slide. Σε μία εσωτερική παρουσίαση εμφανίζεται το Galaxy S7, με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο.

 ired galaxy s7 01

Οι φήμες των τελευταίων μηνών επιβεβαιώθηκαν, καθώς η συγκεκριμένη πηγή είναι αξιόπιστη. Το νέο Galaxy θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από ότι έχουμε συνηθίσει. Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy 6S θα αντικατασταθεί μόλις σε 10 μήνες.

Η Samsung θέλει το προβάδισμα ενάντια στην Apple. Μπορεί να ελπίζει ότι η κυκλοφορία ενός μοντέλου με τον αριθμό 7, θα συναγωνιστεί καλύτερα το iPhone “6s”, ειδικά όταν αναμένουμε την κυκλοφορία του επόμενου iPhone τον Σεπτέμβριο. Αυτό θα δώσει στην Samsung 7 μήνες προβάδισμα.

Βέβαια οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονες για την κυκλοφορία ενός iPhone “mini” τους πρώτους μήνες του 2016. Σίγουρα η Samsung το γνωρίζει αυτό, άλλωστε είναι και προμηθευτής της Apple.

Οι πωλήσεις της Samsung δείχνουν σημαντική ανάκαμψη

Η Samsung έχει “Άσο στο μανίκι”

 ired galaxy s7 02

Ποια είναι η πιο σπουδαία προσθήκη στο τελευταίο iPhone;

Το 3D touch βεβαίως.

Σε δύο μήνες θα έχει και η Samsung συσκευές με αντίστοιχη τεχνολογία. Η Qualcomm έχει μία παρόμοια τεχνολογία και φαίνεται πως η Samsung θα την χρησιμοποιήσει στα νέα Galaxy S7.

Δεν είναι περίεργο η νέα αυτή τεχνολογία με οθόνες που αναγνωρίζουν την πίεση να ενεργοποιήσει το νομικό τμήμα των δύο εταιριών και να φέρει ένα νέο κύμα από δικαστικές διαμάχες.

Αυτό που ενδιαφέρει τους χρήστες είναι να έχουν στα χέρια τους την νεότερη δυνατή τεχνολογία και να διευκολύνεται η χρήση των Smartphones. Η προσθήκη αισθητήρων Force Touch στην επόμενη γενιά των Samsung Galaxy είναι θετική για όλους τους χρήστες.

Εάν μόλις έχετε αποκτήσει το Galaxy S6 δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την γρήγορη κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου. Το Galaxy S6 παραμένει μία από τις κορυφαίες συσκευές Android.

Κλείνουμε την είδηση με μία λίστα των φημολογούμενων χαρακτηριστικών του Galaxy S7.

  • Διαστάσεις: 143.4 x 70.8 x 6.9mm
  • Οθόνη: 5.1” Super-AMOLED, 1440 x 2650 pixel ανάλυση (Quad HD)
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
  • Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 820, Samsung Exynos 8890
  • Μνήμη RAM: 4GB
  • Κάμερα: 20 MP παρόμοια με αυτή του Sony Xperia Z5
  • Μπροστινή κάμερα: 8 MP παρόμοια με αυτή του τελευταίου μοντέλου
  • Μπαταρία: 3,500 mAh
  • Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης: 16, 32, 64 GB με την δυνατότητα επέκτασης (microSD)
  • Επιπλέον χαρακτηριστικά: Αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, 3D / Force touch, Γυαλί οθόνης και πίσω όψης Corning Gorilla Glass 5

Η Samsung ανακοινώνει ότι το Galaxy S7 θα έχει Force Touch

από jericho