Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Μουσείο της “Apple” στην Πράγα

Το Μουσείο της “Apple” στην Πράγα
ired.gr

Όχι, η Apple δεν έχει επίσημο μουσείο στην Τσεχία, αλλά ένας αφοσιωμένος συλλέκτης δημιούργησε έναν φόρο τιμής στην αμερικανική εταιρία.

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας υπάρχει η πιο μεγάλη έκθεση / ιδιωτική συλλογή προϊόντων της Apple. Ένας Apple φαν, που θέλησε να μείνει ανώνυμος προσέφερε αυτήν την δυνατότητα.

 ired apple museum 01

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο κοστίζει 11€ και εάν σας ανοίξει η όρεξη ενώ βλέπετε τα προϊόντα της Apple, υπάρχει εστιατόριο εντός του χώρου, το οποίο σερβίρει Vegan φαγητό. Όπως είναι γνωστό ο Steve Jobs ακολουθούσε την αυστηρή χορτοφαγία (βιγκανισμό), πρόκειται για έναν τρόπο ζωής που αποκλείει την χρήση ζώων ή ζωικών προϊόντων για την τροφή, την ένδυση ή άλλους σκοπούς.

Ένα μαγικό ταξίδι σε 10 ιστορικές στιγμές της εταιρείας Apple

 ired apple museum 02

Στο εκθεσιακό χώρο υπάρχουν σχεδόν όλα τα προϊόντα της Apple. Υπάρχουν ακόμη και σπάνια προϊόντα όπως το Apple Lisa, ακόμη και επαγγελματικές κάρτες του Steve jobs από την Pixar και την NeXT.

Το Μουσείο έχει ανοίξει μόλις προσφάτως και στην επίσημη ιστοσελίδα του ετοιμάζεται λειτουργία 3D ξενάγησης καθώς και μία λίστα με τα φαγητά του εστιατορίου, με την ονομασία “Steven’s Food”.

 ired apple museum 03

Εάν δεν σκοπεύετε να πάτε σύντομα στην Πράγα και μέχρι να ενεργοποιηθεί η λειτουργία της 3D ξενάγησης μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από τον εκθεσιακό χώρο.

Ο χρήστης του Reddit, eirunning85, δημοσίευσε 64 φωτογραφίες από το Μουσείο της Apple στο imgur. Μπορείτε να τις δείτε εδώ:

από jericho

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status