Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταξιδεύοντας «έξυπνα» με μια βαλίτσα

Ταξιδεύοντας «έξυπνα» με μια βαλίτσα
ired.gr

Αν καινοτομία για εσάς ήταν κάποτε να αγοράσετε μια βαλίτσα με ροδάκια, φανταστείτε πώς θα νιώσετε όταν η αποσκευή σας θα έχει Wi-Fi, ζυγίζεται μόνη της και έχει θύρα φόρτισης.

Για όσους ταξιδεύουν συχνά ή για τις γιορτές, το να έχεις μια αποσκευή που να είναι ελαφριά, εύκολη στη μετακίνηση και ευρύχωρη, δεν είναι πια αρκετό. Σήμερα, υπάρχουν «έξυπνες» βαλίτσες που αυτοζυγίζονται, φορτίζουν τα gadgets και σας ενημερώνουν σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκονται, αν τις χάσετε. Ορισμένες από αυτές βρίσκονται ήδη στην αγορά, ενώ άλλες ίσως βγουν σύντομα στην παραγωγή, αν χρηματοδοτηθεί η ιδέα τους μέσω crowdfunding.

ired smart luggage 01

Αυτές είναι μερικές από τις πιο εμπνευσμένες επιλογές για βαλίτσες ταξιδίου.

Space Case 1

ired smart luggage 02

Θεωρείται η πιο προηγμένη έξυπνη βαλίτσα του κόσμου και χρηματοδοτήθηκε από μια εκστρατεία στο Kickstarter. Η βαλίτσα ανοίγει με το δακτυλικό αποτύπωμα ή μέσω μιας εφαρμογής, μπορεί να εντοπιστεί μέσω ενός tracker και σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσο ζυγίζει. Διαθέτει τρεις θύρες φόρτισης USB, ένα σύστημα ανοικτής ακρόασης με Bluetooth καθώς και έναν αντικλεπτικό συναγερμό.

Οι τιμές ξεκινάνε από 329$ με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τον Φεβρουάριο του 2016. Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ

Διαβάστε επίσης: «Μην πάτε ταξίδι χωρίς αυτές τις εφαρμογές για iPhone»

Bluesmart

ired smart luggage 03

Η βαλίτσα Bluesmart συνδέεται με μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να την κλειδώνετε, να την ξεκλειδώνετε, να την παρακολουθείτε και να τη ζυγίζετε από απόσταση. Επίσης, έχει δύο θύρες USB με ενσωματωμένη μπαταρία που σας επιτρέπει να φορτίζετε τα gadgets σας εν κινήσει.

Η βαλίτσα αυτή όμως δεν βρίσκεται σε κάποιο κατάστημα λιανικής για αγορά αλλά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη. Αν τη θέλετε να την αγοράσετε για 399$, πηγαίνετε στο site https://bluesmart.com/.

Andiamo iQ

ired smart luggage 04

Με τη βοήθεια ενός πολυλειτουργικού app, η έξυπνη βαλίτσα Andiamo iQ στέλνει ενημερώσεις σχετικά με το βάρος καθώς και ειδοποιήσεις για τα ταξίδια, αντικλεπτικές πληροφορίες και προσφέρει σημεία φόρτισης αλλά και ασύρματη πρόσβαση. Αλλά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη ζυγαριά, μια θήκη για το τηλέφωνο ή το tablet και μια υποδοχή για τις κάρτες SIM για να δημιουργήσετε Wi-Fi hotspots.

Αν σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η καμπάνια του στο Indiegogo μόλις τελείωσε, συγκεντρώνοντας τα μισά χρήματα από το στόχο. Οι κατασκευαστές όμως θα προχωρήσουν στην κυκλοφορία της και μάλιστα θα χαρίσουν μια βαλίτσα δωρεάν μέσω ενός διαγωνισμού.

https://www.indiegogo.com/projects/andiamo-iq-smart-luggage-wi-fi-charger-more#/

Διαβάστε επίσης: «Lucky Trip: Η εφαρμογή για iPhone που μας ταξιδεύει»

1 Voice BackPack

ired smart luggage 05

Πρόκειται για βαμβακερό σακίδιο το οποίο είναι εξοπλισμένο με αφαιρούμενο φορτιστή. Αν το θέλετε, μπορείτε να το παραγγείλετε online για 159$. Αν γραφτείτε για να λαμβάνετε το newsletter ή κάνετε like στη σελίδα στο Facebook θα κερδίσετε έκπτωση 25%.

https://www.1voicenyc.com/

Away

ired smart luggage 06

Η συγκεκριμένη βαλίτσα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016. Είναι ελαφριά και διαθέτει ροδάκια. Στο εσωτερικό έχει μια αφαιρούμενη τσάντα για τα άπλυτα και ένα συμπιεσμένο μαξιλάρι για ώρα ανάγκης. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη μπαταρία για φόρτιση gadgets. Αν σας ενδιαφέρει, στοιχίζει 225$ και θα πρέπει να κάνετε προπαραγγελία. Μαζί με τη βαλίτσα θα πάρετε δώρο ένα βιβλίο με αναμνήσεις και φωτογραφίες από ταξίδια διαφόρων καλλιτεχνών.

https://www.awaytravel.com/

SCOTTeVEST

ired smart luggage 07

Αν δεν χρειάζεστε βαλίτσα, ρίξτε μια ματιά στα καπέλα, γιλέκα και άλλου είδους ρουχισμό της SCOTTeVEST. Τα ρούχα αυτά έχουν σχεδιαστεί με τσέπες-θήκες για τα πάντα: εσώρουχα και στυλό μέχρι φορητούς υπολογιστές. Το δημοφιλές Microfleece πουλόβερ έχει 8 τσέπες ενώ το SeV System αποτελείται από δυο κομμάτια. Όταν φορεθούν μαζί , έχουν συνολικά 39 μυστικές τσέπες. Μπορείτε να τα παραγγείλετε online στο www.scottevest.com.

Από mirelen.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status