NoPhone το πιο επαναστατικό προϊόν μετά από το Pet Rock

NoPhone το πιο επαναστατικό προϊόν μετά από το Pet Rock
ired.gr

Είναι οικονομικό και δεν χρειάζεται φόρτιση. Κατασκευασμένο από ποιοτικό πλαστικό.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το NoPhone. Όπως μπορεί να το καταλάβατε από το όνομά του, το NoPhone είναι ένα “μη τηλέφωνο”.

Δεν έχει οθόνη, κάμερα, μουσική, ούτε μπορεί να λάβει κλήσεις ή να στείλει μηνύματα.

 ired nophone 01

Το NoPhone κατάφερε να κάνει μία επιτυχημένη εκστρατεία στο Kickstarter, για τρία διαφορετικά μοντέλα.

Το πρώτο είναι το NoPhone Zero των 5 δολαρίων, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι το λιγότερο ανεπτυγμένο τηλέφωνο που έχει δημιουργήσει η ανθρωπότητα.

Το μεσαίο μοντέλο είναι το regular NoPhone των 10 δολαρίων, το οποίο διαθέτει ψεύτικα πλήκτρα και υποδοχές.

Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει το μοντέλο NoPhone Selfie στα 15 δολάρια. Αυτό διαθέτει έναν αυτοκόλλητο καθρέφτη.

 ired nophone 01b

Όλες οι συσκευές εγγυημένα, δεν προσφέρουν τίποτα στον χρήστη.

Το NoPhone προσομοιώνει το μέγεθος και τις διαστάσεις του πιο αγαπημένου μας Gadget, για να απομακρύνει τα αρνητικά συναισθήματα που προκαλεί η απομάκρυνση από ένα πραγματικό smartphone.” Αυτά αναφέρει ο Van Gould, συνιδρυτής της εταιρίας που κρύβεται πίσω από την “συσκευή”.

 ired nophone 02

Εάν πιστεύετε πως το προϊόν αυτό είναι τελείως άστοχο, σκεφτείτε το περισσότερο ως μία επιλογή για δώρο σε α) κάποιον που αγαπάτε αλλά έχει ήδη τα πάντα, β) σε κάποιον που έχει εμμονή με τα smartphone, γ) ή σε κάποιον που δεν θέλετε να σας ξαναμιλήσει.

Μέχρι στιγμής το NoPhone έχει πουλήσει περισσότερα από 4.000 τεμάχια. Σίγουρα το NoPhone είναι μία φάρσα, αλλά μήπως κρύβει από πίσω του μία αλήθεια;

ired nophone 03

Μερικές φορές είναι αδύνατο να σηκώσουμε τα μάτια μας από την οθόνη των κινητών μας. Αρκεί να πάτε σε ένα εστιατόριο και θα παρατηρήσετε πως δεν είστε ο μόνος.

Για ένα προϊόν που δεν κάνει τίποτα, ίσως προσφέρει πολλά. Σίγουρα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το smartphone μας, αλλά θα μπορούσε να μας προσφέρει μερικά ήσυχα απογεύματα χωρίς ειδοποιήσεις και email.

 Δείτε πως "δουλευει":

Το τελευταίο σχόλιο του Gould ήταν:

Δεν είμαι σίγουρος εάν θα γίνουμε η επόμενη Apple, αλλά ποιος ξέρει; Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία ψεύτικων-τηλεφώνων στον κόσμο!

ired nophone 04

από jericho